Accent Automatisering feliciteert Boomsma Shipping met 50-jarig jubileum!

29-11-2018

Boomsma Shipping is in 1968 opgericht in Sneek (dezelfde Friese stad waar ook Accent Automatisering zijn oorsprong kent). Het is een (h)echt familiebedrijf; een moderne rederij die een scala aan scheepsvaartdiensten aanbiedt. Dit jaar – om precies te zijn 29 november 2018 – bestaat het bedrijf 50 jaar en dat laten ze niet ongemerkt voorbijgaan.

’50 years of remarkable destinations’

50 jaar én opmerkelijke bestemmingen vieren zij samen met relaties, vrienden en familie. Het feest wordt gegeven in Sneek, waar het 50 jaar geleden allemaal begon. Er staat onder andere een film op het programma: ‘Discover ’50 years of remarkable destinations’, maar ook culinair eten voor alle genodigden.

Eigen koers varen

Boomsma Shipping bewijst met een uitstekende staat van dienst over de afgelopen 50 jaar dat je nieuwe bestemmingen bereikt door oude koersen te verlaten. En deze trend zetten ze de komende jaren door.

Wij feliciteren iedereen bij Boomsma Shipping met het behalen van dit prachtige jubileum!

Accent verzorgt al jaren de ICT voor Boomsma Shipping, zodat hun bedrijfsprocessen inzichtelijk én functioneel blijven. Een continu proces, want niets is zo tijdgebonden als logistieke processen. Meer weten over onze samenwerking? Lees hier de hele case!

Meer nieuws

Gewoon Josef
Musical The Wiz
Musical The Wiz
Accent collega en Service Manager Enne Buikema.
Gewoon Enne
Michelle Wong: onze collega én Microsoft Most Valuable Professional.
Gewoon Michelle
Jan Stuve, oprichter van Connecting Hands: zorginstelling en opdrachtgever Accent.
Connecting Hands
Advies gesprek?

Advies gesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn