Accent Automatisering is erkend leerbedrijf

03-06-2019

Wist u dat Accent al jaren erkend leerbedrijf is? Dat betekent dat HBO alumni zichzelf bij ons kunnen ontwikkelen tot specialist. En ook Niveau 4 studenten die graag een stap verder gaan en hun talentent willen inzetten, zijn bij ons aan het juiste adres. Iedereen met passie voor het vak én de branche!

Erkend leerbedrijf

Ook de komende jaren mag Accent studenten opleiden in de praktijk; in het bijzonder ICT Beheerders en Netwerk- Mediabeheerders. We bieden ze een veilige leeromgeving, met deskundige begeleiding. Samen kijken we naar wat we willen bereiken en passen daar de werkzaamheden op aan. De student krijgt een plan op maat, passende bij zijn opleiding, leerstijl én wensen. Op deze manier is de ontwikkeling van competenties optimaal en daarbij staan een persoonlijke match en persoonlijke begeleiding centraal. Aan het einde van het traject is de student helemaal klaar voor de arbeidsmarkt.

Een (h)echte bedrijfsfamilie

Bij ‘over ons’ leest u – zoals de naam al doet vermoeden – meer over ons. Accent is een organisatorisch platte organisatie. Sandra Korb, directie secretaresse en office assistent: “We zijn een positieve, uitdagende en groeiende bedrijfsfamilie.” Waarom? “Omdat we ruimte bieden voor eigen inbreng en persoonlijke groei. We zijn een flexibel bedrijf en naast dat we hard werken, hebben we ook een goede dosis humor in huis. We staan voor ons product én achter onze mensen.”

Even voorstellen

Wilt u ons wat beter leren kennen? Maak dan hier kennis met Klaas Douwe, Sybo, Gerbrich, Sander, Leo, Zlata, Koen, Eduard, Rudy, Ricardo, Wim, Henk en Albert. Of klik hier voor ons hele team.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor talenten zijn? Neem dan hier contact met ons op.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn