• Accent Automatisering Cloud

Accent Document Online – Sharepoint

Accent Documenten Online (Sharepoint) is niet alleen een programma of een applicatie zoals bijvoorbeeld Word of Outlook. Het is een platform om informatie op te slaan, te organiseren, te delen en te bekijken vanaf elk apparaat en vanaf elke locatie waar een internetverbinding aanwezig is. Accent Documenten Online is meer dan alleen een homepage met aankondigingen en nieuws. Het is een toegangspoort die het makkelijk maakt om alle bronnen van informatie binnen de organisatie te bereiken.

Binnen Accent Documenten Online bestaat de mogelijkheid om sites te bouwen. Accent richt in de basis de site voor u in zodat u direct aan de slag kunt met uw Accent Documenten Online. Alle documentatie staat altijd op één plek en u werkt dus altijd met de nieuwste versie van een document. Dit voorkomt dat medewerkers bij elkaar na moeten gaan waar een bepaald document is opgeslagen. Iedereen weet dat de documenten op de teamsite staan. Samenwerken wordt dus efficiënter.

Organisatie sites in Accent Documenten Online kunnen er per onderneming anders uitzien. Het bouwen van een site is niet moeilijk en is voor iedereen te leren. Kies zelf welke onderdelen u wel of niet ‘aan’ wilt zetten. Bouw eventueel de site naar uw eigen inzicht en pas hem aan naar de look en feel van uw eigen organisatie. Verder heeft u de mogelijkheid om de apps toe te voegen die u zelf handig vindt. Dit kan gaan om een app op de startpagina die aangeeft wat voor weer het wordt tot aan een app op de HR site die e-learning trainingen aankondigt aan medewerkers.

U benadert Accent Documenten Online middels uw webbrowser. Gebruik hiervoor browsers zoals Internet Explorer, Chrome of Firefox. Wanneer u bijvoorbeeld een Word document via Accent Documenten Online wilt openen kan dit vanaf elk apparaat (telefoon, tablet etc.). Het maakt niet uit welke versie van Word geïnstalleerd is of dat Word überhaupt geïnstalleerd is, want de software staat online. U gebruikt dezelfde applicaties die u altijd gebruikt hebt alleen gebruikt u ze nu met Accent Documenten Online. Al uw documenten zijn te benaderen via de browser, u hoeft ze dus niet meer lokaal beschikbaar te hebben.

Kunt u een bepaald document niet vinden? Gebruik dan de zoekfunctie. Hiermee zoekt u in een bibliotheek, op een hoger niveau binnen een site of binnen alle sites waar u toegang toe heeft.

Mogelijkheden:

  • Intranetpagina
  • Online documenten bibliotheek
  • Tegelijkertijd met anderen werken in hetzelfde document
  • Documenten delen buiten je eigen organisatie (klanten, leveranciers, partners)
  • Team/projectensites
  • Automatisch versiebeheer
  • Flexibel in te richten toegang

Bekijk onze andere private cloud oplossingen

WERKPLEK ONLINE

Met Accent Werkplek Online heeft u overal met een internetverbinding toegang tot uw werkplek. U logt in via de server en ziet direct uw desktop met vertrouwde programma’s, applicaties en documenten.

MIJNDESKTOP.ONLINE

Mijndesktop.online is een online werkplek en kan gezien worden als vervolgstap op Office 365. Het ondersteunt en koppelt e-mail, documenten en bedrijfsprocessen op overzichtelijke wijze.

MAIL ONLINE

Accent Mail online is het al bekende Exchange online met de mogelijkheid om met een e-mailcliënt zoals Outlook alle functionaliteiten als Mailen, Agenda’s, Notities, Contacten online en offline te gebruiken.

CLOUD HANDTEKENING

E-mail versturen via uw PC, Webmail of met uw smartphone of tablet, centraal wordt uw handtekening verzonden met de gegevens en lay-out die u wenst. Zo bewaakt u centraal uw huisstijl met de Accent Cloud Handtekening.

ACCENT OFFICE

De Accent Office component geeft u altijd het recht op het gebruik van de nieuwste versie van het Microsoft Office pakket. Niet alleen op uw Werkplek Online maar ook lokaal op uw laptop of PC.

ONLINE BACK-UP

Back-up van uw data is een vanzelfsprekendheid. Met Accent Online Back-up maken wij continue een back-up van al uw data welke in ons Nederlandse datacentrum wordt opgeslagen.

MIJNBEHEER PORTAAL

Natuurlijk kunt u alle IT wijzigingen uitbesteden aan Accent. Echter kan het wenselijk zijn dat u bepaalde beheertaken zelf op een eenvoudige wijze kunt uitvoeren.

DATAKLUIS

Veel bestanden zendt u via e-mail, echter grotere bestanden worden vaak niet geaccepteerd en dus wordt in dit soort gevallen vaak gebruik gemaakt van filetransferdiensten als WeTransfer, Dropbox of YouSendlt.

ACCENT BEHEER

U wilt natuurlijk altijd de beschikking hebben over een up-to-date werkomgeving. Accent beheert de Cloud omgeving voor u. Uw online werkplek beschikt altijd over de laatste updates en beveiligingssoftware.

OPSLAG ONLINE

Door gebruik te maken van Accent Opslag online is het niet langer nodig om te investeren in de steeds maar groeiende behoefte aan opslagcapaciteit. Accent Opslag online kan eenvoudig en snel worden uitgebreid.

Accent altijd om je heen

Repetitie MUZT Musicalopleiding bezocht door ICT-specialist Accent

Wat zijn wij blij dat alle theaters de deuren eindelijk weer mogen openen! Zo ook Cultuur Kwartier Sneek, waarvan wij al enige tijd trotse sponsor zijn. Ter ere van dit goede nieuws waren onze collega’s Albert Jonkman en Sandra Korb afgelopen vrijdag bij hen te gast. Het seizoen is gestart en er wordt ook weer volop gerepeteerd door MUZT Musicalopleiding!

Zorgmedewerker in computer en IT-omgeving, ICT specialist zorgbranche

Het was al jaren een punt op de zorgagenda: de digitalisering. Maar niet eerder kwam deze ontwikkeling in zo’n stroomversnelling als vorig jaar, toen de coronacrisis zorginstellingen in rap tempo dwong om digitaler te werken. Een goede impuls? Eén jaar na dato maken we de balans op.

0414-veiligthuiswerken

Vorig jaar moesten we massaal vanuit huis moesten. Werkgevers en werknemers waren hier niet altijd even blij mee waren, maar cybercriminelen wel. De ene na de andere aanval werd gepleegd. Tips hoe je je thuiswerkplek efficiënt én veilig inricht!