Accent heeft het certificaat ICTWaarborg behaald

18-01-2018

Een keurmerk waarmee wij ons – naast de gebruikelijke service die u al van ons kent – onderscheiden. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel en met dit keurmerk bewijzen wij dit nogmaals naar u. Het is een aanvulling op onze andere ISO certificeringen: ISO 9001, ISO 27001 en NEN7510. Accent bouwt graag zo veel mogelijk zekerheden voor u in. Zo is de informatiebeveiliging altijd goed op orde én onze kwaliteit gewaarborgd.

Het ICTWaarborg staat voor de volgende zeven zekerheden:

1. Betrouwbaarheid
Als klant van Accent wordt u altijd deskundig geholpen. Door deze certificering weet u zeker dat wij aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Hier zijn wij uitvoerig op getest tijdens de certificeringsprocedure.

2. Geschilbehandeling
Uniek in de zakelijke branche is ICTWaarborg Mediation. Op deze manier is het financieel laagdrempeliger om een uitspraak over een zakelijk geschil te krijgen.

3. Algemene voorwaarden op maat
U mag er vanuit gaat dat onze voorwaarden volledig voldoen aan de voorwaarden voor de ICT-branche.

4. Overname van aansprakelijkheid
Is de garantie verlopen, dan mag u bij Accent alsnog aankloppen in het geval van een mankement.

5. Waarborg nakoming garantieverplichtingen
Gaat Accent failliet, dan zorgt Stichting ICTWaarborgFonds er voor dat u tot een jaar nadertijd nog bij Stichting ICTWaarborgFonds terecht kunt voor gebreken die onder het begrip non-conformiteit vallen.

6. Nakoming gemaakte afspraken bij faillissement
Stichting ICTWaarborgFonds zorgt er ook voor afspraken worden nagekomen. Voor zover het afspraken betreft die redelijk en billijk kunnen worden genoemd.

7. Zekerheid bij einde bedrijf
Met ICTWaarborg geven wij u de zekerheid dat bij het onverhoopt beëindigen van onze activiteiten, u in contact wordt gebracht met één of meerdere bedrijven die de diensten voortzetten onder dezelfde voorwaarden en condities.

Met het ICTWaarborg geven wij u duidelijkheid én zekerheid

U bent altijd in goede handen. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen wij u graag meer.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn