Accent is KPN ÉÉN Excellence Business Partner

16-03-2020

Altijd en overal kunnen werken wordt steeds belangrijker, maar het brengt ook uitdagingen mee op het gebied van communicatie. U wil bereikbaar, flexibel en tegelijkertijd ook professioneel te werk gaan, maar houdt ook rekening met het kostenaspect. Wat is dan een passende telefonieoplossing? Kiest u voor VoIP, een vast-mobielintegratie (VAMO), mobiele telefonie, unified communications of juist een mix? Met onze jarenlange ervaring hebben wij de expertise opgebouwd om u een passende oplossing te bieden, die volledig aansluit bij uw wensen én processen. En daarnaast kunnen wij met trots zeggen dat we sinds 2019 ook KPN ÉÉN Excellence Business Partner zijn!

Wat betekent de KPN ÉÉN Excellence Business Partner status?

De KPN ÉÉN Excellence Business Partner status is niet voor iedereen weggelegd en daarom vertelt Willem Visscher, accountmanager en specialist Telefonie voor Accent Automatisering, daar enthousiast meer over: “In het Noorden van Nederland zijn wij één van de weinigen die als ‘full service partner’ voor KPN acteren. Voor onze klanten gaan we een stap verder dan alleen maar adviseren. Zo verzorgen we ook de installatie, facturatie én service. Het grote voordeel voor de klant is dat ze op deze manier één aanspreekpunt hebben en alle service én expertise onder één dak. Daarnaast profiteren ze natuurlijk van een optimale service, een hoogwaardig netwerk en de kwaliteit van KPN.”

Maatwerk telefonieoplossingen voor iedereen

Binnen het portfolio van KPN kan Accent alles zelf en krijgt de klant altijd het beste op netwerkgebied. “Voor iedere klant leveren we maatwerk, wat soms leidt tot de meest exclusieve totaaloplossingen. We ondersteunen ondernemingen van A tot Z en dat kan ook een combinatie van onze eigen diensten, aangevuld met oplossingen van toonaangevende partners zijn,” legt Willem uit. “Daarmee bieden we toekomstbestendige oplossingen die ondernemingen beter bereikbaar maken en medewerkers mobieler, zodat ze altijd en overal kunnen werken.”

Bent u benieuwd wat de voordelen voor uw onderneming zijn? Neem dan hier contact met ons op.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn