Accent is Workspace 365® Accelerate Partner!

26-11-2018

Vanwege onze succesvolle samenwerking met Workspace 365 zijn wij Accelerate Partner geworden. Dat betekent dat onze werkplekexperts goed getraind zijn, meerdere implementaties hebben verricht én we onze klanten goed adviseren op het gebied van adoptie en het continu verbeteren van de online werkplek.

Albert Jonkman, technisch directeur en ICT professional Accent: “Wij zijn trots op het partnerschap. Samen met Workspace 365 zetten wij mooie en vooral efficiënte online werkplekken neer voor onze klanten. Door dit partnerschap zijn wij nog nauwer betrokken bij de laatste ontwikkelingen van Workspace 365, waardoor wij deze direct kunnen doorvertalen voor onze klanten.”

Succesvolle online werkplek

Onze werkplekexperts zijn volledig getraind om het maximale uit uw (online) werkplek te halen. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en houden onze mensen én producten continu up-to-date. Wist u dat de productiviteit vergroot vanwege het creëren van meer structuur en eenvoud? Eén van de voordelen die wij voor u behalen met het opzetten en onderhouden van een succesvolle online werkplek.

Online werkplek voor iedereen

Wat zijn de voordelen? Eén gebruiksvriendelijke online werkplek, die elk type medewerker snapt zonder dat daar uitleg voor is. Want de intuïtieve interface laat alleen zien wat betrekking heeft op de functie van een medewerker. Nog meer voordelen van een online werkplek zijn:

  • Eenvoudig beheer van documenten en e-mail
  • Gebruiksvriendelijk voor iedereen
  • Overal en altijd werken vanaf een apparaat met browser
  • Ondersteunt bedrijfsprocessen door extra applicaties toe te voegen.

Wilt u meer weten over een volledig webbased werkplek of wat ons Accelerate Partnerschap voor uw onderneming kan betekenen? Klik hier en meld u aan voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn