Accent ondersteunt Alpe d’HuZes/KWF-fonds!

18-12-2019

Het afgelopen jaar heeft Accent Automatisering een bijdrage geleverd aan de strijd tegen kanker en mede dankzij deze bijdrage is een bedrag bij elkaar gebracht van €11.885.000! Bent u benieuwd wat er allemaal met dat geld gedaan wordt? Klik dan hier.

Opgeven is geen optie

Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ zetten mensen zich jaarlijks in voor de strijd tegen kanker, want helaas krijgen één op de drie Nederlands kanker. Daarom is de Alpe d’HuZes opgericht, met als doel de onmacht die ontstaat bij kanker om te zetten in kracht. 100% van de donaties aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker én naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Sponsoring team Kanker.nl

Accent draagt dit doel een warm hart toe en sponsort daarom al een paar jaar het team van Kanker.nl. Zij zijn een initiatief van de KWF Kankerbestrijding, Integraal Kankercentrum (IKNL) en de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK). Samen hebben ze hun krachten gebundeld om betrouwbare informatie en kennis samen te brengen.

Wilt u voor 2020 een bijdrage leveren? Klik dan hier een lees waarom Team Kanker.nl ook volgend jaar weer meedoet.

Meer nieuws

Gewoon Josef
Musical The Wiz
Musical The Wiz
Accent collega en Service Manager Enne Buikema.
Gewoon Enne
Michelle Wong: onze collega én Microsoft Most Valuable Professional.
Gewoon Michelle
Jan Stuve, oprichter van Connecting Hands: zorginstelling en opdrachtgever Accent.
Connecting Hands
Advies gesprek?

Advies gesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn