Accent sponsort teams Kanker.nl voor deelname Alpe d’HuZes

30-01-2018

Op 6 en 7 juni 2018 is het weer zover. Dan beklimmen duizenden enthousiastelingen de legendarische Alpe d’Huez. De inschrijvingen zijn begonnen en het streefbedrag om binnen te halen aan donaties is €2500,- per persoon. Accent draagt dit doel een warm hart toe en sponsort het team van Kanker.nl, want ook zij strijden dit jaar weer mee.

Opgeven is geen optie

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend op één dag tot maximaal zes keer de Alpe d’Huez beklimmen. Het doel is om samen zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Want met deze opbrengsten ondersteun je wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Om deze ziekte onder controle te krijgen, zodat in de toekomst niemand meer hoeft te overlijden aan kanker.

Accent & Kanker.nl

Kanker.nl is een initiatief van de KWF Kankerbestrijding, Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK). Deze drie grote organisaties op het gebied van kanker hebben hun krachten gebundeld voor innovatie: om betrouwbare informatie en (ervarings)kennis samen te brengen.

Voor Kanker.nl verzorgt Accent een online ICT omgeving op maat met Office 365 in combinatie met MijnDesktopOnline. Accent heeft ook een volledige telefonieomgeving ingericht, zodat Kanker.nl altijd goed bereikbaar is. Daardoor werken ze efficiënt én veilig. Zo kunnen ze zich focussen op waar het bij Kanker.nl écht om draait.

Shirtsponsor Alpe d’HuZes

Naast een donatie sponsoren wij ook de shirts van team Kanker.nl. En het team is heel divers: medewerkers van Kanker.nl, kankerpatiënten en familieleden. Jong en oud, maar allemaal met één gezamenlijk doel. Strijden tegen kanker met het motto ‘opgeven is geen optie’.

Ook een steentje bijdragen?

Dat kan! Klik dan hier en bekijk de teams, raak geïnspireerd door hun verhalen en motivaties én doneer direct.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn