Accent sponsort zesde editie Rotary Santa Run Leeuwarden én doet mee!

17-12-2018

Ook dit jaar organiseert Rotary Leeuwarden weer de Santa Run. Zaterdag 22 december vindt de zesde editie plaats. Het gemeenschappelijk doel is lachen én sporten voor het goede doel: stichting TOF Vakanties, in het ‘Fries Stichting Tegearre Op Fakânsje’. En Accent doet enthousiast mee! Samen met alle deelnemers lopen we 2,5 km dwars door de binnenstad van Leeuwarden. Jong en oud. Dat doen we niet in een sportieve outfit, maar we gaan verkleed als kerstmannen en -vrouwen.

Kerstman voor het goede doel

Accent is één van de hoofsponsors. Naast het vele plezier dat dit evenement brengt, is het ook voor een goed doel. Dit jaar gaat de volledige opbrengst naar stichting TOF Vakanties. Al in 1958 waren er in Friesland de eerste vakantieweken en in 1962 is het initiatief ondergebracht in een stichting. TOF Vakanties organiseert vakantieweken voor mensen met een verstandelijke beperking. Vakanties voor jongeren, volwassenen én ouderen en alle vakanties worden begeleid door vrijwilligers.

Santa run voor jong & oud

Heeft u ook zin om mee te doen? Dat kan! Het evenement is voor iedereen. Rennen of wandelen, het hele gezin kan meedoen. Om 13.15 is de warming-up op het Zaailand en om 13.30 starten we op het Wilhelminaplein. Aansluitend is er ook nog een afterparty in de Harmonie én organiseren ze een loterij! Want in elk officieel Santa Run pak zit een lot. Aan iedereen is gedacht, van DJ tot aan gezellige kinderactiviteiten.

Aanmelden of aanmoedigen?

Meer weten over de Rotary Santa Run Leeuwaren of direct aanmelden? Klik dan hier. Voor kinderen kost het inschrijven € 8,50 en voor volwassenen is het € 12,50 per persoon. Voor dat geld krijgt u niet alleen een startnummer, maar ook uw eigen Santa Run pak + lot. Natuurlijk mét baard!

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn