Accent sponsort zevende editie Rotary Santa Run Leeuwarden én ze doen ook zelf weer mee!

02-12-2019

Op zaterdagmiddag 21 december vindt alweer de zevende editie van de Santa Run in Leeuwarden plaats. Inmiddels is het ook voor Accent traditie geworden dat medewerkers zich – in kerstmannen tenue – sportief inzetten voor het goede doel. Dit jaar is dat de Friese Stichting Stoereloer.

Kerstman voor Stichting Stoereloer

Stoereloer is een grote en creatieve ‘familie’ die in hun workshops kunst, ambacht en techniek op een eigentijdse en speelse manier bundelt. Met hun programma’s willen ze een creatieve verandering teweegbrengen. Zoals ze zelf zeggen: “we ontregelen eventjes”. Ze geloven in zelf bedenken en ontdekken én ze denken niet in beperkingen.

Santa Run voor iedereen

De Santa Run is een 2,5 km lange fun run dwars door de binnenstad van Leeuwarden. Jong en oud doen mee en de opbrengst gaat naar het goede doel. Hardlopen mag, maar wandelen kan natuurlijk ook. Ruim 1000 kerstmannen en – vrouwen starten zaterdag 21 december op het Wilhelminaplein. Langs de route in de binnenstad zijn er allerlei verrassingen en na de finish is er feest.

Aanmoedigen of aanmelden?

Wilt u ook meedoen? Klik dan hier om u direct aan te melden of voor meer informatie over de Rotary Santa Run Leeuwaren. Voor kinderen kost het inschrijven slechts € 8,50 en voor volwassenen is het € 12,50 per persoon. U krijgt dan niet alleen een startnummer, maar ook uw eigen Santa Run pak + lot waarmee u mooie prijzen kunt winnen tijdens de afterparty in de Neushoorn!

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn