Accent steunt de scholen OBS De Wissel en Brinkschool/Linde

15-02-2018

De overheid bezuinigt flink en scholen kunnen extra financiële steun hard gebruiken. Het basisonderwijs vormt de basis voor de jeugd en dat moet wel goed gebeuren vinden wij. Enkele kinderen van onze medewerkers gaan naar de Brinkschool en daarom heeft Accent ervoor gekozen om deze school te steunen.

De onderwijs aanhanger

Dit doen wij door het sponsoren van een aanhanger. En deze rijdt rondom Haren. De Onderwijs Aanhanger is een initiatief van Onderwijscenter.nl. Zij vinden het – net als Accent – belangrijk om scholen en lokale bedrijven met elkaar te verbinden. Want ook zij zien dat scholen maatschappelijk gezien van onmisbare waarde zijn en ze financieel weinig ruimte hebben.

Hoe werkt het sponsoren?

De gesloten aanhanger is voor de school en voorzien van reclame. De school zelf, maar ook ouders van de leerlingen én de bedrijven die sponsoren mogen van deze aanhanger gebruik maken. Zo rijdt hij overal rond. De scholen worden op deze manier ondersteunt en de bedrijven gepromoot.

MVO & Accent Automatisering

Accent is maatschappelijk betrokken. Niet alleen bij grote projecten, maar juist ook bij de kleinere projecten. Zij worden vaak vergeten en wij doen dat juist niet. Daarom zijn wij trotse sponsor van sport, cultuur en kunst.

Meer weten over onze MVO activiteiten? Klik dan hier.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn