<em>Beheer</em>

Beheer

Updaten, controleren, onderhouden, gebruikersondersteuning: moderne ICT-omgevingen vereisen veel tijd en aandacht. En laten we eerlijk zijn, dat is tijd die jullie niet hebben. Daar komen wij om de hoek kijken. Ons team zorgt er op de achtergrond voor dat alles gewoon goed werkt en dat jij en je collega’s direct geholpen worden bij vragen of problemen.

Alles gewoon goed geregeld

Support

Als er iets aan de hand is, dan moet dit gewoon snel opgelost zijn. Ons supportteam zit klaar om direct aan de slag te gaan. Vaak komen we snel en op afstand tot een oplossing, maar bij complexere vraagstukken komen we uiteraard gewoon naar je toe. Ook buiten standaard werktijden om is onze storingsdienst altijd bereikbaar.

Devices

Steeds meer medewerkers maken gebruik van laptops, tablets en mobiele telefoons. Om ervoor te zorgen dat deze blijven werken én goed beveiligd zijn, is een regelmatige update noodzakelijk. Dit doen we snel en eenvoudig op afstand. Ook zorgen we ervoor dat de apparaten van een nieuwe collega direct voorzien worden van de juiste programma’s en accounts. En raakt een apparaat verloren of wordt deze gestolen? Dan kunnen we op afstand de inhoud wissen, zodat we een datalek voorkomen.

Verbindingen

Er is niets zo storend tijdens het werk als een haperende internetverbinding. Daarom updaten we jouw verbinding regelmatig, zodat je altijd gebruikmaakt van de meest recente versie. Ook monitoren we de verbinding door elke vijf minuten de netwerkkwaliteit te checken. Zien we een probleem? Dan gaan we direct aan de slag om het op te lossen.

Herkenbaar?

Ik wil een up-to-date ICT-omgeving
Ik wil altijd iemand kunnen bellen bij storingen
Ik wil goede ICT-ondersteuning voor mijn collega’s
Ik wil alle devices goed beschermen
Ik wil een goedwerkende internetverbinding

Beheer oplossingen

Voor het onderhouden, updaten en monitoren van je omgeving én het leveren van gebruikerssupport hebben wij diverse beheeroplossingen. Alle beheer voor het platform van ons Accent Datacenter is standaard inbegrepen bij onze samenwerking.
Servicedesk
Lokaal beheer
Intune
SCCM
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn

ICT op maat