• Accent Automatisering Kunst en Cultuur

Hoe maakt u een combinatie tussen moderne technologieën en bestaande oplossingen?

Binnen de industrie heeft u te maken met machines die aangestuurd kunnen worden door oude software en bent u wellicht gevestigd in een gebied waar geen optimale infrastructuur aanwezig is. Tegelijkertijd wilt u een efficiëntieslag realiseren voor uw administratie-, sales- en marketingafdeling. U bent daarom op zoek naar een combinatie van moderne technologieën en bestaande oplossingen, zonder dat u hoeft te investering in dure software voor uw machinepark.

Met een hybrid cloud een oplossing op maat

Bij Accent bieden we een hybrid cloud aan. Hiermee kunnen uw kantoormedewerkers gebruik maken van ons datacenter, terwijl uw machines lokaal aangestuurd worden. Zo heeft u een oplossing op maat.

“Doordat Accent continu meekijkt naar onze systemen, kunnen ze problemen zien aankomen en voor zijn”

SIBBELE DOUMA, BUSINESSMANAGER KWANT CONTROLS

Case Kwant Controls

Kwant Controls is gespecialiseerd in fijn mechanica en hoogwaardige elektronica. Het Sneeker bedrijf ontwikkelt en produceert nautische besturingssystemen voor de scheepvaart.

“Wij willen ons graag concentreren op het werk waar we goed in zijn en vinden de continuïteit van onze automatisering essentieel. Wanneer je wordt geconfronteerd met problemen of storingen binnen je automatisering, ben je eigenlijk al te laat. Dat is ook de reden dat we onze automatiseringssystemen laten monitoren door Accent Automatisering.”

Kies voor de ACCENT oplossing die bij je past

Accent Automatisering Spam Filtering

IT SECURITY

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

Accent Automatisering Cloud

CLOUD

U wilt innoveren, maar wel met bewezen Cloud technologie. Veel bedrijven die twijfelen over het werken in de Cloud weten niet goed waar ze moeten beginnen.

Accent Automatisering VoIP bellen

COMMUNICATIE

Om bedrijfsprocessen efficiënt in te richten is goede communicatie cruciaal. Overzicht houden over kosten EN beveiliging is voor bedrijven een uitdaging.

Accent Automatisering Werkplek

WERKPLEK

Bedrijven hebben vaak moeite om keuzes te maken bij het inrichten van hun werkplek. U moet namelijk rekening houden met veel verschillende factoren.

Accent Automatisering Beheer

BEHEER

Het beheren van uw ICT omvat meer dan alleen het leveren van support. Het vinden van een medewerker met alle benodigde kennis is vaak een uitdaging.

Accent altijd om je heen

Ontwerp zonder titel (43)

Het aanbod van Microsoft is ruim en de naamswijzigingen in 2020 maken het je niet gemakkelijker. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

0323-vmware-vacature

Ken jij VMWare door en door en weet je precies hoe je richting geeft aan een VMWare-omgeving? Werk je graag bij een trots, snelgroeiend en innovatief bedrijf dat hart heeft voor de maatschappij en haar collega’s? Dan is dit jouw baan!

1703 - Interview Marijn

Gewoon Marijn

Altijd en overal met elkaar communiceren is de afgelopen jaren een basisbehoefte geworden. We gingen in gesprek met ICT-Specialist Marijn Paques en vroegen naar zijn kijk op de wereld van ICT en telefonie.