• Accent Automatisering Kunst en Cultuur

Hoe vindt u de juiste balans tussen databeheer, veiligheid en kosten?

U heeft te maken met teruglopende budgetten, maar ook met groeiende eisen op het gebied van veiligheid, efficiëntie en schaalbaarheid. Het inrichten van uw ICT infrastructuur is daarom vaak een uitdaging.

Betaalbare, efficiënte ICT met Accent

Bij Accent zorgen we voor de juiste balans tussen kosten en resultaten. We denken graag mee over uw specifieke processen en factoren. Zo is uw ICT omgeving betaalbaar, efficiënt én voorbereid op de verschillende piekmomenten in het jaar.

“Onze automatisering is in vertrouwde handen bij de medewerkers van Accent”

MARIJKE VAN DER WOUDE, DIRECTEUR DE HARMONIE

Case De Harmonie

Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden is één van de vijf grootste schouwburgen van Nederland. In het theater bevinden zich drie volwaardige theaterzalen: de AEGON zaal, die plaats biedt aan 1000 gasten, de Rabobank zaal met 450 zit- of 1000 staanplaatsen en de Accent-zaal met 300 stoelen. Jaarlijks vinden in De Harmonie meer dan 600 culturele en commerciële activiteiten plaats, die worden bezocht door ruim 200.000 bezoekers.

“Automatisering is een onlosmakelijk deel van onze bedrijfsvoering. Steeds meer toegangskaarten worden via internet gereserveerd en gasten hebben steeds specifiekere wensen. Om alles goed te plannen en inzichtelijk te houden is een optimaal automatiseringssysteem van cruciaal belang. Het belang van een automatiseerder die je als organisatie daarbij adviseert en ondersteunt is dan ook zeer groot. Het gevoel dat wij bij Accent Automatisering kregen was direct goed. Niet alleen omdat de medewerkers van Accent no nonsens zijn en de taal spreken die wij verstaan.”

Kies voor de ACCENT oplossing die bij je past

Accent Automatisering Spam Filtering

IT SECURITY

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

Accent Automatisering Cloud

CLOUD

U wilt innoveren, maar wel met bewezen Cloud technologie. Veel bedrijven die twijfelen over het werken in de Cloud weten niet goed waar ze moeten beginnen.

Accent Automatisering VoIP bellen

COMMUNICATIE

Om bedrijfsprocessen efficiënt in te richten is goede communicatie cruciaal. Overzicht houden over kosten EN beveiliging is voor bedrijven een uitdaging.

Accent Automatisering Werkplek

WERKPLEK

Bedrijven hebben vaak moeite om keuzes te maken bij het inrichten van hun werkplek. U moet namelijk rekening houden met veel verschillende factoren.

Accent Automatisering Beheer

BEHEER

Het beheren van uw ICT omvat meer dan alleen het leveren van support. Het vinden van een medewerker met alle benodigde kennis is vaak een uitdaging.

Accent altijd om je heen

Ontwerp zonder titel (43)

Het aanbod van Microsoft is ruim en de naamswijzigingen in 2020 maken het je niet gemakkelijker. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

0323-vmware-vacature

Ken jij VMWare door en door en weet je precies hoe je richting geeft aan een VMWare-omgeving? Werk je graag bij een trots, snelgroeiend en innovatief bedrijf dat hart heeft voor de maatschappij en haar collega’s? Dan is dit jouw baan!

1703 - Interview Marijn

Gewoon Marijn

Altijd en overal met elkaar communiceren is de afgelopen jaren een basisbehoefte geworden. We gingen in gesprek met ICT-Specialist Marijn Paques en vroegen naar zijn kijk op de wereld van ICT en telefonie.