• Accent Automatisering MKB

Wilt u ook altijd en overal zorgeloos werken?

Altijd en overal werken wordt voor veel MKB bedrijven steeds belangrijker. En dat brengt verschillende uitdagingen met zich mee op het gebied van communicatie, samenwerken en het delen van gegevens en documenten.

Zorgeloos in de Cloud van Accent

De Cloud omgeving van Accent stelt u en uw medewerkers in staat om altijd en overal te werken en communiceren. Documenten en gegevens zijn vanaf elke gewenste locatie bereikbaar. En u kunt eenvoudig op- en afschalen. Zo groeit uw ICT omgeving moeiteloos mee met uw bedrijf.

“Het goede aan Accent is de snelheid en oplossingsgerichtheid waarmee ze problemen oplossen”

DE HEER BOOMSMA, DIRECTEUR BOOMSMA SHIPPING

Case Boomsma Shipping

Boomsma Shipping is een moderne rederij met 8 schepen, gespecialiseerd in het transporteren van elk type goederen. Het gehele noordwestelijke halfrond is het werkgebied van deze reder, die sinds 1967 vanuit een lange familiehistorie gevestigd is in Sneek. Het bedrijf onderscheidt zich door de slagvaardige en klantbewuste aanpak.

“Het inzichtelijk en functioneel houden van het bedrijfsproces is belangrijk voor onze dienstverlening. Een goed automatiseringssysteem is daarbij cruciaal. Maar, met automatiseren ben je nooit klaar. Het is een voortdurend proces waarbij je steeds opnieuw ontwikkelt en innoveert om daarmee de kwaliteit van de dienstverlening verder uit te breiden en te optimaliseren. Dat is ook de reden waarom we met Accent Automatisering samenwerken. Wij zijn met hen in contact gekomen op het moment dat bleek dat ons bestaande back-upsysteem niet optimaal meer functioneerde, terwijl dat toch belangrijk is.”

Kies voor de ACCENT oplossing die bij je past

Accent Automatisering Spam Filtering

IT SECURITY

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

Accent Automatisering Cloud

CLOUD

U wilt innoveren, maar wel met bewezen Cloud technologie. Veel bedrijven die twijfelen over het werken in de Cloud weten niet goed waar ze moeten beginnen.

Accent Automatisering VoIP bellen

COMMUNICATIE

Om bedrijfsprocessen efficiënt in te richten is goede communicatie cruciaal. Overzicht houden over kosten EN beveiliging is voor bedrijven een uitdaging.

Accent Automatisering Werkplek

WERKPLEK

Bedrijven hebben vaak moeite om keuzes te maken bij het inrichten van hun werkplek. U moet namelijk rekening houden met veel verschillende factoren.

Accent Automatisering Beheer

BEHEER

Het beheren van uw ICT omvat meer dan alleen het leveren van support. Het vinden van een medewerker met alle benodigde kennis is vaak een uitdaging.

Accent altijd om je heen

0414-veiligthuiswerken

Vorig jaar moesten we massaal vanuit huis moesten. Werkgevers en werknemers waren hier niet altijd even blij mee waren, maar cybercriminelen wel. De ene na de andere aanval werd gepleegd. Tips hoe je je thuiswerkplek efficiënt én veilig inricht!

Ontwerp zonder titel (43)

Het aanbod van Microsoft is ruim en de naamswijzigingen in 2020 maken het je niet gemakkelijker. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

0323-vmware-vacature

Ken jij VMWare door en door en weet je precies hoe je richting geeft aan een VMWare-omgeving? Werk je graag bij een trots, snelgroeiend en innovatief bedrijf dat hart heeft voor de maatschappij en haar collega’s? Dan is dit jouw baan!