• Accent Automatisering Kunst en Cultuur

Kunnen uw systemen gemakkelijk meeschalen met uw organisatie?

U heeft te maken met wisselende werkzaamheden gedurende het jaar. Dat betekent ook dat het aantal medewerkers en vrijwilligers fluctueert. Het is belangrijk dat zij op het gewenste moment altijd toegang hebben tot uw systemen én eenduidig naar buiten kunnen communiceren. Schaalbaarheid en flexibiliteit in accounts zijn dus belangrijk. Tegelijkertijd heeft u te maken met budgetten, waardoor de kosten laag moeten blijven.

Meeschalen met het datacenter van Accent

Het datacenter van Accent schaalt maandelijks mee en is vooraf te budgetteren. Zo heeft u uw kosten voor ICT altijd duidelijk in kaart en kunt u flexibel omgaan met de gebruikers.

“Dankzij Accent kunnen we zeer efficiënt en veilig werken”

HARRIE HEERKENS, PRODUCT OWNER KANKER.NL

Case Kanker.nl

Kanker.nl is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, de patiëntenvereniging Levenmetkanker en Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL). Deze drie grote organisaties op het gebied van kanker hebben hun krachten gebundeld voor innovatie: om betrouwbare informatie en (ervarings)kennis samen te brengen.

“We zijn erg tevreden over onze samenwerking met Accent. De verhuizing is vlekkeloos verlopen, we konden zonder down time doorwerken. Dankzij Accent kunnen we zeer efficiënt en veilig werken. We hebben geen omkijken meer naar onze ICT omgeving en hebben daarom alle aandacht voor onze kernactiviteiten. En dat is voor ons uiteindelijk het belangrijkste!”

Kies voor de ACCENT oplossing die bij je past

Accent Automatisering Spam Filtering

IT SECURITY

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

Accent Automatisering Cloud

CLOUD

U wilt innoveren, maar wel met bewezen Cloud technologie. Veel bedrijven die twijfelen over het werken in de Cloud weten niet goed waar ze moeten beginnen.

Accent Automatisering VoIP bellen

COMMUNICATIE

Om bedrijfsprocessen efficiënt in te richten is goede communicatie cruciaal. Overzicht houden over kosten EN beveiliging is voor bedrijven een uitdaging.

Accent Automatisering Werkplek

WERKPLEK

Bedrijven hebben vaak moeite om keuzes te maken bij het inrichten van hun werkplek. U moet namelijk rekening houden met veel verschillende factoren.

Accent Automatisering Beheer

BEHEER

Het beheren van uw ICT omvat meer dan alleen het leveren van support. Het vinden van een medewerker met alle benodigde kennis is vaak een uitdaging.

Accent altijd om je heen