• Accent Automatisering Onderwijs

Wilt u ook een gepersonaliseerde onderwijsomgeving voor studenten en docenten?

Als onderwijsinstelling maakt u verschillende afwegingen tijdens de inrichting van uw ICT omgeving. Niet alleen praktische zaken spelen hierin een rol, maar ook factoren als kosten, veiligheid en afhankelijkheid zijn belangrijk. Op deze manier probeert u een ideale ICT omgeving op te zetten, die aansluit bij de wensen en eisen van docenten, leerlingen en overige gebruikers. Altijd en overal werken is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden, zowel voor docenten als leerlingen. Dit heeft impact gehad op de inrichting van de ICT omgeving.

Met MijnDesktop.Online een optimale online onderwijsomgeving

Bij Accent zijn we al jaren bezig om het onderwijs te ontzorgen op het gebied van ICT met een duidelijk doel voor ogen: studenten en docenten slim en efficiënt te laten (samen)werken zodat ze zich sneller en beter ontwikkelen. Op het gebied van ICT zijn er in het onderwijs veel positieve ontwikkelingen. Met MijnDesktop.Online maken we de vertaalslag van deze innovaties naar een optimale onderwijsomgeving.

“We werken al erg lang samen met Accent. Als overkoepelende onderwijsinstelling hebben we met diverse uitdagingen te maken op het gebied van ICT. ”

ALET VAN ELBURG-DOTINGA, DIRECTEUR PALLUDARA

Case Palludara

Stichting Palludara is een overkoepelende onderwijsinstelling waarbinnen, vanuit een protestants christelijke levensvisie, de ontwikkelingsmogelijkheden van elk kind centraal staan. De leerlingen krijgen door middel van het onderwijs de mogelijkheid om zich optimaal te ontplooien, zodat ze later goed kunnen functioneren in een pluriforme maatschappij.

“We werken al erg lang samen met Accent. Als overkoepelende onderwijsinstelling hebben we met diverse uitdagingen te maken op het gebied van ICT. Denk hierbij aan diverse lokale beheerskosten, onderlinge communicatie, het onderhoud en het installeren van toepassingen of applicaties. Het is voor ons daarom belangrijk om samen te werken met een ICT dienstverlener die deze uitdagingen begrijpt en ons hierin kan ondersteunen. Accent is die partij voor ons.”

Kies voor de ACCENT oplossing die bij je past

Accent Automatisering Spam Filtering

IT SECURITY

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

Accent Automatisering Cloud

CLOUD

U wilt innoveren, maar wel met bewezen Cloud technologie. Veel bedrijven die twijfelen over het werken in de Cloud weten niet goed waar ze moeten beginnen.

Accent Automatisering VoIP bellen

COMMUNICATIE

Om bedrijfsprocessen efficiënt in te richten is goede communicatie cruciaal. Overzicht houden over kosten EN beveiliging is voor bedrijven een uitdaging.

Accent Automatisering Werkplek

WERKPLEK

Bedrijven hebben vaak moeite om keuzes te maken bij het inrichten van hun werkplek. U moet namelijk rekening houden met veel verschillende factoren.

Accent Automatisering Beheer

BEHEER

Het beheren van uw ICT omvat meer dan alleen het leveren van support. Het vinden van een medewerker met alle benodigde kennis is vaak een uitdaging.

Accent altijd om je heen