• Accent Automatisering Zakelijke Dienstverleners

Is uw ICT omgeving beschermd tegen risico’s en bedreigingen?

Uw bedrijf heeft te maken met groeiende veiligheidsrisico’s binnen uw ICT omgeving. Niet alleen op het gebied van wet- en regelgeving verandert er veel, ook de impact van virussen en cybercriminaliteit wordt alsmaar groter.

Veilig automatiseren met Accent

Bij Accent zijn we ons zeer bewust van deze risico’s. De optimale beveiliging van uw ICT omgeving staat daarom bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat u niet alleen zorgeloos, maar ook veilig kunt werken. Dat bereiken we graag samen met u en uw medewerkers. Het delen van onze kennis en het geven van advies zien wij als een onmisbaar onderdeel hiervan.

“Wanneer onze organisatie groeit, dan groeit hierdoor de ICT eenvoudig mee. Hebben wij een nieuwe werkwijze, dan gaat via Accent de automatisering mee. De security is altijd up-to-date, omdat de software in de Cloud achter de schermen wordt bijgewerkt door updates. Dit zijn een aantal voordelen van werken in de Cloud voor ons”

ANNE DOUWE DE BOER, ACCELENT

Case Accelent

Accelent is sparringpartner bij vraagstukken op het gebied van bedrijfsopvolging, bedrijfsovername en fiscale, juridische of bedrijfskundige zaken. Met vestigingen in Grou, Joure en Wommels is Accelent een administratiekantoor voor heel Friesland.

“Vroeger werkten we met een lokaal datacenter. Tegenwoordig werken we volledig in de Cloud,” legt Anne Douwe de Boer van Accelent uit. “Wanneer onze organisatie groeit, dan groeit hierdoor de ICT eenvoudig mee. Hebben wij een nieuwe werkwijze, dan gaat via Accent de automatisering mee. De security is altijd up-to-date, omdat de software in de Cloud achter de schermen wordt bijgewerkt door updates. Dit zijn een aantal voordelen van werken in de Cloud voor ons.” Wim Behage van Accent vult aan: “Met het datacenter van Accent maakt Accelent gebruik van een oplossing waarmee ze zelf niet meer hoeven te investeren in dure servers”

Kies voor de ACCENT oplossing die bij je past

Accent Automatisering Spam Filtering

IT SECURITY

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

Accent Automatisering Cloud

CLOUD

U wilt innoveren, maar wel met bewezen Cloud technologie. Veel bedrijven die twijfelen over het werken in de Cloud weten niet goed waar ze moeten beginnen.

Accent Automatisering VoIP bellen

COMMUNICATIE

Om bedrijfsprocessen efficiënt in te richten is goede communicatie cruciaal. Overzicht houden over kosten EN beveiliging is voor bedrijven een uitdaging.

Accent Automatisering Werkplek

WERKPLEK

Bedrijven hebben vaak moeite om keuzes te maken bij het inrichten van hun werkplek. U moet namelijk rekening houden met veel verschillende factoren.

Accent Automatisering Beheer

BEHEER

Het beheren van uw ICT omvat meer dan alleen het leveren van support. Het vinden van een medewerker met alle benodigde kennis is vaak een uitdaging.

Accent altijd om je heen

Repetitie MUZT Musicalopleiding bezocht door ICT-specialist Accent

Wat zijn wij blij dat alle theaters de deuren eindelijk weer mogen openen! Zo ook Cultuur Kwartier Sneek, waarvan wij al enige tijd trotse sponsor zijn. Ter ere van dit goede nieuws waren onze collega’s Albert Jonkman en Sandra Korb afgelopen vrijdag bij hen te gast. Het seizoen is gestart en er wordt ook weer volop gerepeteerd door MUZT Musicalopleiding!

Zorgmedewerker in computer en IT-omgeving, ICT specialist zorgbranche

Het was al jaren een punt op de zorgagenda: de digitalisering. Maar niet eerder kwam deze ontwikkeling in zo’n stroomversnelling als vorig jaar, toen de coronacrisis zorginstellingen in rap tempo dwong om digitaler te werken. Een goede impuls? Eén jaar na dato maken we de balans op.

0414-veiligthuiswerken

Vorig jaar moesten we massaal vanuit huis moesten. Werkgevers en werknemers waren hier niet altijd even blij mee waren, maar cybercriminelen wel. De ene na de andere aanval werd gepleegd. Tips hoe je je thuiswerkplek efficiënt én veilig inricht!