• Accent Automatisering Zakelijke Dienstverleners

Is uw ICT omgeving beschermd tegen risico’s en bedreigingen?

Uw bedrijf heeft te maken met groeiende veiligheidsrisico’s binnen uw ICT omgeving. Niet alleen op het gebied van wet- en regelgeving verandert er veel, ook de impact van virussen en cybercriminaliteit wordt alsmaar groter.

Veilig automatiseren met Accent

Bij Accent zijn we ons zeer bewust van deze risico’s. De optimale beveiliging van uw ICT omgeving staat daarom bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat u niet alleen zorgeloos, maar ook veilig kunt werken. Dat bereiken we graag samen met u en uw medewerkers. Het delen van onze kennis en het geven van advies zien wij als een onmisbaar onderdeel hiervan.

“Wanneer onze organisatie groeit, dan groeit hierdoor de ICT eenvoudig mee. Hebben wij een nieuwe werkwijze, dan gaat via Accent de automatisering mee. De security is altijd up-to-date, omdat de software in de Cloud achter de schermen wordt bijgewerkt door updates. Dit zijn een aantal voordelen van werken in de Cloud voor ons”

ANNE DOUWE DE BOER, ACCELENT

Case Accelent

Accelent is sparringpartner bij vraagstukken op het gebied van bedrijfsopvolging, bedrijfsovername en fiscale, juridische of bedrijfskundige zaken. Met vestigingen in Grou, Joure en Wommels is Accelent een administratiekantoor voor heel Friesland.

“Vroeger werkten we met een lokaal datacenter. Tegenwoordig werken we volledig in de Cloud,” legt Anne Douwe de Boer van Accelent uit. “Wanneer onze organisatie groeit, dan groeit hierdoor de ICT eenvoudig mee. Hebben wij een nieuwe werkwijze, dan gaat via Accent de automatisering mee. De security is altijd up-to-date, omdat de software in de Cloud achter de schermen wordt bijgewerkt door updates. Dit zijn een aantal voordelen van werken in de Cloud voor ons.” Wim Behage van Accent vult aan: “Met het datacenter van Accent maakt Accelent gebruik van een oplossing waarmee ze zelf niet meer hoeven te investeren in dure servers”

Kies voor de ACCENT oplossing die bij je past

Accent Automatisering Spam Filtering

IT SECURITY

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

Accent Automatisering Cloud

CLOUD

U wilt innoveren, maar wel met bewezen Cloud technologie. Veel bedrijven die twijfelen over het werken in de Cloud weten niet goed waar ze moeten beginnen.

Accent Automatisering VoIP bellen

COMMUNICATIE

Om bedrijfsprocessen efficiënt in te richten is goede communicatie cruciaal. Overzicht houden over kosten EN beveiliging is voor bedrijven een uitdaging.

Accent Automatisering Werkplek

WERKPLEK

Bedrijven hebben vaak moeite om keuzes te maken bij het inrichten van hun werkplek. U moet namelijk rekening houden met veel verschillende factoren.

Accent Automatisering Beheer

BEHEER

Het beheren van uw ICT omvat meer dan alleen het leveren van support. Het vinden van een medewerker met alle benodigde kennis is vaak een uitdaging.

Accent altijd om je heen

Ontwerp zonder titel (43)

Het aanbod van Microsoft is ruim en de naamswijzigingen in 2020 maken het je niet gemakkelijker. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

0323-vmware-vacature

Ken jij VMWare door en door en weet je precies hoe je richting geeft aan een VMWare-omgeving? Werk je graag bij een trots, snelgroeiend en innovatief bedrijf dat hart heeft voor de maatschappij en haar collega’s? Dan is dit jouw baan!

1703 - Interview Marijn

Gewoon Marijn

Altijd en overal met elkaar communiceren is de afgelopen jaren een basisbehoefte geworden. We gingen in gesprek met ICT-Specialist Marijn Paques en vroegen naar zijn kijk op de wereld van ICT en telefonie.