• Accent Automatisering Zakelijke Dienstverleners

Is uw ICT omgeving beschermd tegen risico’s en bedreigingen?

Uw bedrijf heeft te maken met groeiende veiligheidsrisico’s binnen uw ICT omgeving. Niet alleen op het gebied van wet- en regelgeving verandert er veel, ook de impact van virussen en cybercriminaliteit wordt alsmaar groter.

Veilig automatiseren met Accent

Bij Accent zijn we ons zeer bewust van deze risico’s. De optimale beveiliging van uw ICT omgeving staat daarom bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat u niet alleen zorgeloos, maar ook veilig kunt werken. Dat bereiken we graag samen met u en uw medewerkers. Het delen van onze kennis en het geven van advies zien wij als een onmisbaar onderdeel hiervan.

“Een pluspunt van Accent Automatisering is zeker dat ze proactief met ons meedenken.”

JOOST BEERS, SPAARNE ACCOUNTANTS & BELASTINGADVISEURS

Case Spaarne Accountants & Belastingadviseurs

Spaarne Accountants & Belastingadviseurs is een gedreven accountants- en belastingadvieskantoor dat financiële dienstverlening op breed terrein biedt aan ondernemingen, ondernemers, stichtingen/verenigingen en aan particulieren. Pijlers van de dienstverlening zijn persoonlijke betrokkenheid, heldere communicatie, kwaliteit en professionaliteit.

“Wij zijn vooruitstrevend op ICT gebied, waardoor onze dienstverlening op efficiënte wijze plaatsvindt. Het belang van onze klanten staat bij ons permanent voorop. Wij waren op zoek naar een automatiseringspartner die enerzijds oplossing biedt voor online werken via een datacenter en anderzijds mee kan denken om het automatiseringsproces te verbeteren. Ook hadden we door de toenemende automatisering regelmatig hulp nodig, bijvoorbeeld om iets te installeren of om een probleem of stagnatie op te lossen. We zijn hiervoor terecht gekomen bij Accent.”

Kies voor de ACCENT oplossing die bij je past

Accent Automatisering Spam Filtering

IT SECURITY

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

Accent Automatisering Cloud

CLOUD

U wilt innoveren, maar wel met bewezen Cloud technologie. Veel bedrijven die twijfelen over het werken in de Cloud weten niet goed waar ze moeten beginnen.

Accent Automatisering VoIP bellen

COMMUNICATIE

Om bedrijfsprocessen efficiënt in te richten is goede communicatie cruciaal. Overzicht houden over kosten EN beveiliging is voor bedrijven een uitdaging.

Accent Automatisering Werkplek

WERKPLEK

Bedrijven hebben vaak moeite om keuzes te maken bij het inrichten van hun werkplek. U moet namelijk rekening houden met veel verschillende factoren.

Accent Automatisering Beheer

BEHEER

Het beheren van uw ICT omvat meer dan alleen het leveren van support. Het vinden van een medewerker met alle benodigde kennis is vaak een uitdaging.

Accent altijd om je heen