• Accent Automatisering Zorg

Is uw zorgplatform 24/7 beschikbaar en voldoende beschermd?

Met de inzet van technologische ontwikkelingen wordt het mogelijk gemaakt om patiënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Daarvoor hebben de diverse soorten zorgverleners innovatieve ICT hulpmiddelen nodig die ten dienste staan van de patiënt. De beveiliging van gegevens en dossiers speelt hierin een belangrijke rol.

Op maat automatiseren in de zorg met Accent

De oplossingen van Accent zijn gericht op de 24/7 zorg, automatisering voor de eerstelijnszorg en werkplekinrichting voor de tweedelijnszorg. De focus ligt hierbij op gebruiksgemak, beschikbaarheid, schaalbaarheid en het kunnen gebruiken en bereiken van de applicaties. Omdat we bij Accent voor deze oplossing gebruik maken van diensten uit ons datacenter heeft de beveiliging hiervan hoge prioriteit.

Wij worden ook steeds vaker ingeschakeld voor objectieve ondersteuning van het management bij het maken van de juiste invulling van de ICT omgeving.

“De toegang tot documentatie is cruciaal voor onze medewerkers. MijnDesktop.Online brengt de vereenvoudiging die SharePoint nodig heeft om op grote schaal ingezet te worden.”

GEERIANNE VOS, GGZ FRIESLAND

Case GGZ FRIESLAND

GGZ Friesland bevond zich in een Office 365 migratietraject en onderzocht hierbij SharePoint ter vervanging van hun fileserver. Eén van de eisen hierbij was eenvoudig toegang tot documenten.

“De toegang tot documentatie is cruciaal voor onze medewerkers. We onderzochten eerst het gebruik van SharePoint online & OneDrive for Business. Hier kwamen zoveel gebruikersvragen naar voren dat wij het risico niet wilde nemen om volledig te migreren. Onze IT-dienstverlener Accent plaatste vervolgens met MijnDesktop.Online een intuïtieve interface over SharePoint. MijnDesktop.Online brengt de vereenvoudiging die SharePoint nodig heeft om op grote schaal ingezet te worden”

Kies voor de ACCENT oplossing die bij je past

Accent Automatisering Spam Filtering

IT Security

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

Accent Automatisering Cloud

CLOUD

U wilt innoveren, maar wel met bewezen Cloud technologie. Veel bedrijven die twijfelen over het werken in de Cloud weten niet goed waar ze moeten beginnen.

Accent Automatisering VoIP bellen

COMMUNICATIE

Om bedrijfsprocessen efficiënt in te richten is goede communicatie cruciaal. Overzicht houden over kosten EN beveiliging is voor bedrijven een uitdaging.

Accent Automatisering Werkplek

WERKPLEK

Bedrijven hebben vaak moeite om keuzes te maken bij het inrichten van hun werkplek. U moet namelijk rekening houden met veel verschillende factoren.

Accent Automatisering Beheer

BEHEER

Het beheren van uw ICT omvat meer dan alleen het leveren van support. Het vinden van een medewerker met alle benodigde kennis is vaak een uitdaging.

Accent altijd om je heen

0414-veiligthuiswerken

Vorig jaar moesten we massaal vanuit huis moesten. Werkgevers en werknemers waren hier niet altijd even blij mee waren, maar cybercriminelen wel. De ene na de andere aanval werd gepleegd. Tips hoe je je thuiswerkplek efficiënt én veilig inricht!

Ontwerp zonder titel (43)

Het aanbod van Microsoft is ruim en de naamswijzigingen in 2020 maken het je niet gemakkelijker. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

0323-vmware-vacature

Ken jij VMWare door en door en weet je precies hoe je richting geeft aan een VMWare-omgeving? Werk je graag bij een trots, snelgroeiend en innovatief bedrijf dat hart heeft voor de maatschappij en haar collega’s? Dan is dit jouw baan!