Stichting Palludara is een overkoepelende onderwijsinstelling waarbinnen, vanuit een protestants christelijke levensvisie, de ontwikkelingsmogelijkheden van elk kind centraal staan. De leerlingen krijgen door middel van het onderwijs de mogelijkheid om zich optimaal te ontplooien, zodat ze later goed kunnen functioneren in een pluriforme maatschappij.

ICT uitdagingen
Alet van Elburg-Dotinga, Palludara: “We werken al erg lang samen met Accent. Als overkoepelende onderwijsinstelling hebben we met diverse uitdagingen te maken op het gebied van ICT. Denk hierbij aan diverse lokale beheerskosten, onderlinge communicatie, het onderhoud en het installeren van toepassingen of applicaties. Het is voor ons daarom belangrijk om samen te werken met een ICT dienstverlener die deze uitdagingen begrijpt en ons hierin kan ondersteunen. Accent is die partij voor ons.”

Datacenter van Accent
Wim Behage, Accent: “We hebben voor Stichting Palludara een efficiëntieslag weten te realiseren door gebruik te maken van het datacenter van Accent. Daardoor hebben de scholen geen lokale servers meer en wordt alles geleverd vanuit het datacenter. Het totale beheer vindt centraal plaats. Dat betekent dat het onderhoud en het uitvoeren van installaties niet meer apart hoeft te gebeuren. Zo hebben we de lokale beheerskosten aanzienlijk verlaagd. Ook maakt Stichting Palludara gebruik van onze telefonie cloudoplossing, zodat de scholen onderling gemakkelijk kunnen communiceren.”

Heeft u ook te maken met uitdagingen op het gebied van ICT als overkoepelende organisatie of voor verschillende bedrijfslocaties? Neem gerust eens contact met ons op, we geven u graag advies.

Deel dit bericht:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter