Check of de telefonieoplossing van 3CX past bij jouw bedrijf

16-08-2022

“Dit nummer is niet bereikbaar”: het laatste wat iemand wil horen die jouw bedrijf telefonisch probeert te bereiken. Zo’n storing komt gelukkig zelden voor. Maar een medewerker die niet snel genoeg opneemt en daardoor een noodoproep of verkoopkans mist? Die kans is veel groter. Daarom zijn er tegenwoordig allerlei slimme telefonieoplossingen op de markt. Welke het best past bij jouw bedrijf? Dat hangt af van verschillende factoren. In dit blog vertellen we je alles over 3CX: onze meest verkochte telefonieoplossing. 

Meest verkochte telefonieoplossing 

3CX is een complete telefoniesoftware met alle mogelijke opties standaard inbegrepen. Wil je bellen via een computer? Kan. Liever videobellen op afstand? Ook geen probleem. En een telefonische wachtrij instellen? Prima. Het kan allemaal en er zitten geen extra kosten aan verbonden. Voor een groot deel van onze klanten biedt dit VoIP-platform – waarmee je belt via het internet – dan ook de optimale oplossing voor zakelijke telefonie. 

Dagelijks gebruiken duizenden mensen in allerlei branches de door ons gebouwde 3CX-omgevingen. Deze variëren van één tot vijftienhonderd gebruikers en vanaf één tot honderd (gekoppelde) vestigingen. Zit jouw business verspreid over meerdere locaties? Dan realiseer je met 3CX al snel een flinke kostenbesparing. Intern bellen is namelijk geheel kosteloos. Daarnaast is het hartstikke efficiënt, want de onderlinge bereikbaarheidsstatus van collega’s is in één oogopslag zichtbaar. 

Voordelen 3CX

De populariteit van de 3CX telefoniesoftware zit dus voornamelijk in de kostenbesparing en de inbegrepen mogelijkheden. De belangrijkste voordelen zetten we even voor je op een rij: 

  • Geen verrassingen dankzij vaste maandelijkse kosten 
  • Onderscheidend in gebruiksgemak 
  • Alle opties zijn inclusief, waardoor ze sneller worden gebruikt 
  • Geen licenties per gebruiker, onbeperkt aantal gebruikers 
  • Werken op afstand met 3CX-app op mobiel en desktop 
  • Geschikt voor flex- en thuiswerkers 
  • Videobellen, mobiele apps en live chat zonder extra kosten 
  • Automatisch doorschakelen bij afwezigheid (intern én extern) 
  • Tools voor presentaties en hulp op afstand 
  • Gesprekken worden versleuteld verzonden via een beveiligde verbinding 

Waarom 3CX via Accent? 

Zo, nu weet je ongeveer wat 3CX te bieden heeft, dat het veilig is én of het matcht met je wensen. Dan rest je nog maar één vraag: waarom zou je deze telefonieoplossing regelen via Accent? Hier kunnen we duidelijk over zijn. Naast dat we een officiële 3CX-partner zijn… 

… zijn onze 3CX-specialisten op het hoogste kennisniveau gecertificeerd 

Elk jaar voeren we zo’n dertig 3CX-projecten uit. We passen onze actuele kennis van de telefoniesoftware dus continu toe in de praktijk. Implementaties verlopen hierdoor soepel en nieuwe versies installeren we direct. Tenminste, nadat we de update uitgebreid hebben getest. Alleen als onze techneuten tevreden zijn en de nieuwe versie productiewaardig vinden, installeren we deze binnen jouw bedrijf. 

… hebben we directe toegang tot de 3CX-technici 

Onze eigen 3CX-specialisten beantwoorden eigenlijk elke vraag zonder moeite en lossen ieder incident zelfstandig op. Komen ze er tóch niet uit? Dan hebben wij als partner directe toegang tot de specialisten van 3CX. Er zijn korte lijnen en we krijgen hoge prioriteit bij de afhandeling van incidenten. 

… is het grootste 3CX-systeem van Nederland door ons geïnstalleerd en in beheer 

We installeerden het grootste 3CX-systeem van Nederland – een 256 kanalen PRO-licentie – en hebben deze tot op de dag van vandaag in beheer. 

… hosten we 3CX zelf in ons eigen datacenter

Regelen wij een 3CX-omgeving voor je? Dan hosten we deze in ons eigen datacenter, met onze eigen apparatuur die voldoet aan de hoogste normering. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van een andere partij, maar behouden we alle controle en lossen we storingen snel en zelfstandig op. 

3CX implementeren? 

Ben jij overtuigd en wil je ook flexibel en voordelig telefoneren? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat de techniek in een mum van tijd voor je klaarstaat. En het daadwerkelijke gebruik? Daarvoor bieden we speciale trainingen. Eén training is vaak al genoeg, want als je weet hoe een smartphone werkt, begrijp je 3CX waarschijnlijk ook binnen no time! 

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn