Continuïteit in systemen voor Kwant Controls

15-09-2016

Kwant Controls is gespecialiseerd in fijn mechanica en hoogwaardige elektronica. Het Sneeker bedrijf ontwikkelt en produceert nautische besturingssystemen voor de scheepvaart.

Sibbele Douma, businessmanager Kwant Controls: “Wij willen ons graag concentreren op het werk waar we goed in zijn en vinden de continuïteit van onze automatisering essentieel. Wanneer je wordt geconfronteerd met problemen of storingen binnen je automatisering, ben je eigenlijk al te laat. Dat is ook de reden dat we onze automatiseringssystemen laten monitoren door Accent Automatisering.

Systeembeheer op locatie
Wim Behage, Accent: “Bij Kwant Controls hebben wij in verband met de aard van de werkzaamheden ons Datacenter verplaatst naar de klantlocatie. Wij beheren en hosten de omgeving op de locatie aldaar. Dit was mede mogelijk omdat de faciliteiten op locatie goed verzorgd waren. Met deze opzet zijn wij in staat de werkplek per maand constructie met een lokale opstelling te blijven hanteren, zodat grote eenmalige investeringen voor de klant niet nodig zijn.

Wij volgen de bedrijfsprocessen op de voet en daar waar nodig ontwikkelen wij samen met Kwant Controls en onze samenwerking partner Akiet Software besturingssoftware voor de unieke systemen van Kwant Controls. Dit is een samenwerking waar wij trots op zijn.”

Sibbele Douma: “Doordat Accent continu meekijkt naar onze systemen, kunnen ze problemen zien aankomen en voor zijn. Door hier tijdig op te anticiperen, grijpen ze in en kunnen we voorkomen dat we problemen en storingen krijgen. We merken helemaal niets van deze dienstverlening, maar dat is in dit geval een heel goed teken.”

Heeft u ook uitdagingen op het gebied van continuïteit van uw systemen? Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek!

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn