De 5 voordelen van een werkplek in de Cloud – MijnDesktopOnline

19-06-2018

Steeds meer mensen werken webbased. Alle bestanden, data, applicaties e.d. staan niet meer op een computer maar op een virtuele, online omgeving. Daardoor is uw werkomgeving altijd en overal beschikbaar. Het maakt niet meer uit of u op kantoor, thuis of bij de klant werkt. Wat zijn nog meer voordelen van het werken in de Cloud? Wij zetten er vijf voor u op een rij!

1 – U kunt altijd bij uw bestanden

Heeft u een apparaat met een browser én internet? Dan kunt u altijd en overal werken. U logt slechts één keer in via een remote desktop op uw server en u kunt meteen bij uw bestanden. Net als op kantoor heeft u direct toegang tot uw e-mail, agenda, documenten en applicaties. Daarmee is de online werkplek een volwaardige vervanger van een lokale werkplek met dure servers en licenties.

2 – U werkt altijd in de laatste versie

Cloud services synchroniseren alle data op al uw apparaten. Heeft u even geen internetverbinding? Ook offline blijven uw bestanden beschikbaar. Zodra u weer online gaat, wordt de Cloud bijgewerkt. En vanwege deze synchronisatie werkt iedereen met de laatste versie. Zo heeft u nooit meer misverstanden en staat u niet meer met de verkeerde presentatie bij de klant.

3 – U werkt gemakkelijk samen

De altijd up-to-date documenten zorgen voor een efficiënte samenwerking en samenwerken is niet het enige voordeel. De online werkplek verhoogt ook nog eens de productiviteit van uw medewerkers, omdat het meer structuur en eenvoud creëert. Groeit uw onderneming? Dan voegt u gemakkelijk medewerkers toe aan een project, relevante documenten of software.

4 – U bespaart kosten

U betaalt een vast bedrag per maand en heeft geen kosten meer voor servers of andere licenties. Daarmee schaalt u gemakkelijk op én af. De Cloud groeit op deze manier flexibel met uw organisatie mee. Zo bent u altijd klaar voor de toekomst.

5 – U werkt flexibel

Naast de flexibele groei, werkt ú ook flexibel. Altijd en overal. Thuis, onderweg in de trein, op kantoor of bij de klant. De mogelijkheden zijn eindeloos. Idem voor het kiezen van een online werkplek. Microsoft biedt onder andere Microsoft Sharepoint en Office 365 aan. Maar ook met Google Drive werkt u in de Cloud. Daarnaast zijn er nog vele andere oplossingen, die u aanvult naar eigen behoefte. MijnDesktopOnline is daar een voorbeeld van, de vervolgstap van Office 365. Daarmee geniet u ook van alle bovenstaande voordelen voor uw onderneming!

Wilt u meer weten over online werkplekken, het werken in de Cloud én welke voordelen u kunt behalen voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn