Agile werken

De voordelen van Agile werken zijn glashelder. Projecten worden overzichtelijker, teams werken beter samen, bijsturen gaat makkelijker en klantcontact verbetert. Overweeg jij daarom om deze moderne manier van werken te introduceren binnen jouw bedrijf? Of ben je hier al mee bezig, maar wil je dit professionaliseren? Dan zijn onze Agile diensten misschien wel interessant voor jou!

Agile basistraining

Met Agile werken maak je je organisatie wendbaar. Elk team werkt in sprints van twee of drie weken, waarin de verantwoordelijkheden en prioriteiten duidelijk zijn en de kwaliteit continu wordt gewaarborgd. Na afloop van een sprint vindt een korte evaluatie plaats en worden de vervolgstappen bepaald. Dit maakt jouw medewerkers een stuk slagvaardiger.

In een basistraining van twee uur deelt onze gecertificeerde Agile SAFe Program Consultant alle beginselen van Agile werken. Wat houdt Agile in? Voor wie is dit interessant? Welke teamrollen zijn er? Na de training weet jij precies óf Agile werken iets is voor jouw organisatie én hoe je hiermee aan de slag kunt.

Agile certificering

Agile werken is een totaal andere manier van werken. Verantwoordelijkheden liggen een stuk lager in je organisatie en dus vereist dit andere kwaliteiten van medewerkers. Zo heeft iedereen binnen een Agile scrumteam een duidelijke rol. Denk hierbij onder meer aan een Scrum Master, Product Owner, Release Train Engineer en Developer. Per rol bieden wij een opleiding waarmee jouw medewerkers zich kunnen certificeren.

Agile coaching

Wil jij niet alleen de basis van Agile onder de knie hebben en medewerkers laten certificeren? Maar ben jij overtuigd van de voordelen van Agile werken en wil je dat jouw organisatie hiermee professioneel aan de slag gaat? Zodat deze manier van werken naar een next level wordt gebracht? Schakel onze gecertificeerde Agile SAFe Program Consultant dan in als Agile coach. Hij weet alles van bijvoorbeeld Scrum, DevOps en Kanban en heeft ervaring met het samenstellen van Scrumteams.

Stap voor stap implementeert hij Agile werken binnen jouw organisatie. Hij traint en certificeert medewerkers voor de juiste rol, formeert teams, richt systemen in, geeft vorm aan sprints en planborden, betrekt alle stakeholders en legt concrete doelen vast. Het hele veranderproces wordt van A tot Z begeleid.

Agile werken implementeren?

Plan hieronder een adviesgesprek in of neem contact op via 088 – 30 40 500.

Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn

ICT op maat