Governance

In veel bedrijven is het nog geen bekende term, maar governance is daarom niet minder belangrijk. In tegendeel: grip op rechten, data en de juiste inrichting en het beheer van processen is cruciaal in de beveiliging van je organisatie. Wie heeft welke rechten, wie blijft dit in de gaten houden en hoe behoud ik de controle over onze data? Welke data ziet elke medewerker, wie mag een nieuw Teams-kanaal aanmaken en hoelang blijft bijvoorbeeld een toegangslink daadwerkelijk toegankelijk? We helpen je graag bij het vastleggen van richtlijnen.

Inrichting

Wij hebben een blauwdruk samengesteld voor governance in onze organisatie, die we ook beschikbaar stellen voor andere bedrijven. Samen bespreken we of deze blauwdruk ook toepasbaar is voor jouw organisatie en zorgen in ieder geval samen voor een passende oplossing.

Bewustwording

Het is belangrijk dat de richtlijnen breed gedragen en begrepen worden in de organisatie. We bieden daarom trainingen die bewustwording creëren bij medewerkers rondom het thema governance. Zo zorgen we ervoor dat governance daadwerkelijk het functioneren van de organisatie ondersteunt én verbetert.

Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn

ICT op maat