Microsoft 365

Talloze organisaties wereldwijd werken al met Microsoft 365. En dat is ook niet zo gek: e-mail, documentopslag, Office-pakketten, communicatiekanalen en andere slimme bedrijfstoepassingen komen samen in één programma. Wij werken dan ook graag met Microsoft en mogen onszelf in alle bescheidenheid echte specialisten hierin noemen.

Microsoft 365 licenties

Er zijn diverse licenties beschikbaar, van basis tot zeer uitgebreid. We denken graag met je mee over de beste keuze voor jouw organisatie of zelfs voor elke individuele medewerker. Zo betaal je nooit te veel, maar bied je collega’s wel een complete werkplek.

Back-up Microsoft 365

Wist je dat Microsoft geen back-up maakt van jouw data? Je kunt slechts gebruikmaken van een beperkte retentietijd: de periode dat je verwijderde e-mails en bestanden kunt terughalen. Microsoft adviseert gebruikers daarom om zelf nog een externe back-up te regelen. En daar helpen we graag bij! Wij maken een veilige back-up in onze Accent Cloud in het datacenter in Groningen. Zo weet je zeker dat je altijd belangrijke e-mails, contacten en documenten kunt terughalen. Een geruststellend idee, toch?

Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn

ICT op maat