Teams

Op dit moment ben je waarschijnlijk talloze manieren bereikbaar: via e-mail, Whatsapp, SMS, het interne chatprogramma, vaste telefoon, mobiele telefoon, enzovoort. Hoe fijn zou het zijn als dit wordt teruggebracht tot slechts één communicatiekanaal, waarin alles wordt geïntegreerd? Dan kan, met de inzet van Microsoft Teams. Zo mis je nergens een conversatie en hoef je niet constant diverse kanalen in de gaten te houden. Wel zo rustig en overzichtelijk.

Telefonie via Teams

Bellen vanaf je vaste of mobiele nummer via Microsoft Teams? Dat kan nu ook, zelfs met niet-Teams gebruikers. Door je telefonieomgeving aan je Microsoft-account te koppelen, gebruik je Teams als centraal platform voor je al communicatie. Dat is overzichtelijk, productiever én goedkoper!

Power Apps

Met behulp van Power Apps in Teams kun je bedrijfsprocessen automatiseren en handige bedrijfsapplicaties ontwikkelen. Ons team heeft veel kennis van deze mogelijkheden en denkt graag met je mee.

Beheer

In Teams communiceer je direct met individuen óf met groepen via specifieke kanalen. In veel organisaties ontstaat er binnen korte tijd een wildgroei aan deze kanalen en dat zorgt voor veel inefficiëntie en verwarring. We helpen je graag met de inrichting van Teams én het beheer hiervan, zodat we ook de rechten van enkele gebruikers kunnen beperken om kanalen aan te maken.

Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn

ICT op maat