Verbindingen

Je kan alles goed geregeld hebben voor je moderne werkplek, maar zonder een goede internetverbinding ben je nergens. En wat maakt een verbinding dan ‘goed’? Performance is natuurlijk belangrijk: hoe sneller hoe beter. Daarnaast is ook de beveiliging hiervan cruciaal, want je wil de lijn waarover belangrijke informatie wordt verstuurd niet eenvoudig toegankelijk maken voor buitenstaanders. Wij selecteren voor jou de beste oplossing die voldoet aan alle eisen.

KPN Excellence Partner

We werken al jarenlang graag met de oplossingen van KPN. Het razendsnelle netwerk is zeer betrouwbaar en veilig. Wij mogen onszelf KPN Excellence Partner noemen, wat betekent dat wij ook de installatie, facturatie en service van KPN ÉÉN mogen verzorgen. Zo heb je gewoon één aanspreekpunt, wel zo handig.

Beheer

Een haperende internetverbinding? Dat stoort! Wij updaten jouw verbinding met regelmaat, zodat je altijd beschikking hebt tot de meest up-to-date versie. Ook monitoren we de verbinding door elke paar minuten een check te doen van de netwerkkwaliteit. Zien we een hapering? Dan gaan we direct aan de slag met een oplossing.

Glasvezel

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een zakelijke verbinding via glasvezel. Hiervoor werken we samen met een aantal betrouwbare partners, waaronder KPN, DELTA Fiber Netwerk, Blue Fiber, Dstny en VodafoneZiggo. We regelen niet alleen de verbinding voor je, maar ook de hardware en complete ICT-dienstverlening hieromheen.

Dus wil jij binnen jouw bedrijf online werken via een glasvezelnetwerk? Neem dan vooral contact met ons op of stuur direct een mail naar verbindingen@accent.nl!

Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn

ICT op maat