• Accent Automatisering Beheer

Hoe gaat u om met ICT beheer? Heeft u zelf alle kennis in huis?

Het beheren van uw ICT omvat meer dan alleen het leveren van support en onderhouden van het netwerk. Monitoring, beveiliging, back-up en het uitzetten van een duidelijke ICT koers zijn ook onderdelen van beheer. Het vinden van een medewerker met alle benodigde kennis op deze onderdelen is voor veel bedrijven een uitdaging.

Voor elk onderdeel van ICT beheer heeft Accent specialisten in huis.

Het maakt voor onze samenwerking niet uit of u een eigen ICT specialist heeft of niet. We maken duidelijk afspraken over de verantwoordelijkheden die we overnemen, of dit nu gaat om uw gehele infrastructuur of een gedeelte daarvan. Door constant te monitoren kunnen we snel en adequaat reageren bij eventuele storingen, zodat uw bedrijfsprocessen niet in gevaar komen.

“Onze automatisering is in vertrouwde handen bij de mensen van Accent”

MARIJKE VAN DER WOUDE, DIRECTEUR DE HARMONIE

Case De Harmonie

Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden is één van de vijf grootste schouwburgen van Nederland. In het gebouw zijn drie volwaardige theaterzalen: de AEGON zaal, die plaats biedt aan 1000 gasten, de Rabobank zaal met 450 zit- of 1000 staanplaatsen en de Accent-zaal met 300 stoelen. Jaarlijks vinden er meer dan 600 culturele en commerciële activiteiten plaats, die worden bezocht door ruim 200.000 bezoekers.

“Automatisering is een onlosmakelijk deel van onze bedrijfsvoering. Steeds meer toegangskaarten worden via internet gereserveerd en gasten hebben steeds specifiekere wensen. Om alles goed te plannen en inzichtelijk te houden is een optimaal automatiseringssysteem van cruciaal belang. Het belang van een automatiseerder die je als organisatie daarbij adviseert en ondersteunt is dan ook zeer groot. Het gevoel dat wij bij Accent Automatisering kregen was direct goed. Niet alleen omdat de medewerkers van Accent no nonsens zijn en de taal spreken die wij verstaan.”

Kies voor de ACCENT oplossing die bij je past

Accent Automatisering Spam Filtering

IT SECURITY

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

Accent Automatisering Cloud

CLOUD

U wilt innoveren, maar wel met bewezen Cloud technologie. Veel bedrijven die twijfelen over het werken in de Cloud weten niet goed waar ze moeten beginnen.

Accent Automatisering VoIP bellen

TELEFONIE

Om bedrijfsprocessen efficiënt en effectief in te richten is goede communicatie cruciaal. Overzicht houden over kosten EN beveiliging is voor bedrijven een uitdaging.

Accent Automatisering Werkplek

WERKPLEK

Bedrijven hebben vaak moeite om keuzes te maken bij het inrichten van hun werkplek. U moet namelijk rekening houden met veel verschillende factoren.

Accent altijd om je heen

Repetitie MUZT Musicalopleiding bezocht door ICT-specialist Accent

Wat zijn wij blij dat alle theaters de deuren eindelijk weer mogen openen! Zo ook Cultuur Kwartier Sneek, waarvan wij al enige tijd trotse sponsor zijn. Ter ere van dit goede nieuws waren onze collega’s Albert Jonkman en Sandra Korb afgelopen vrijdag bij hen te gast. Het seizoen is gestart en er wordt ook weer volop gerepeteerd door MUZT Musicalopleiding!

Zorgmedewerker in computer en IT-omgeving, ICT specialist zorgbranche

Het was al jaren een punt op de zorgagenda: de digitalisering. Maar niet eerder kwam deze ontwikkeling in zo’n stroomversnelling als vorig jaar, toen de coronacrisis zorginstellingen in rap tempo dwong om digitaler te werken. Een goede impuls? Eén jaar na dato maken we de balans op.

0414-veiligthuiswerken

Vorig jaar moesten we massaal vanuit huis moesten. Werkgevers en werknemers waren hier niet altijd even blij mee waren, maar cybercriminelen wel. De ene na de andere aanval werd gepleegd. Tips hoe je je thuiswerkplek efficiënt én veilig inricht!