• Accent Automatisering Cloud

Wat kan de Cloud voor mijn bedrijf betekenen?

Veel bedrijven om u heen hebben al de stap gemaakt naar de Cloud. Soms alleen met enkele applicaties maar ook met hun gehele ICT. Veel bedrijven die twijfelen weten niet goed waar ze moeten beginnen. Daarnaast is het een uitdaging om er achter te komen wat de Cloud nu echt voor uw bedrijf kan betekenen.

Samen bepalen we uw Cloud strategie

U wilt innoveren, maar wel met bewezen Cloud technologie. Wij kennen onze klanten en hun bedrijfsprocessen. Wij weten waar ze naartoe willen. Hierdoor kunnen wij de impact van innovaties zoals de Cloud goed inschatten om vervolgens met een goede Cloud strategie te komen.

“Een pluspunt van Accent Automatisering is zeker dat ze proactief met ons meedenken.”

JOOST BEERS, SPAARNE ACCOUNTANTS & BELASTINGADVISEURS

Case Spaarne Accountants & Belastingadviseurs

Spaarne Accountants & Belastingadviseurs is een gedreven accountants- en belastingadvieskantoor dat financiële dienstverlening op breed terrein biedt aan ondernemingen, ondernemers, stichtingen/verenigingen en aan particulieren. Pijlers van de dienstverlening zijn persoonlijke betrokkenheid, heldere communicatie, kwaliteit en professionaliteit.

“Wij zijn vooruitstrevend op ICT gebied, waardoor onze dienstverlening op efficiënte wijze plaatsvindt. Het belang van onze klanten staat bij ons permanent voorop. Wij waren op zoek naar een automatiseringspartner die enerzijds oplossing biedt voor online werken via een datacenter en anderzijds mee kan denken om het automatiseringsproces te verbeteren. Ook hadden we door de toenemende automatisering regelmatig hulp nodig, bijvoorbeeld om iets te installeren of om een probleem of stagnatie op te lossen. We zijn hiervoor terecht gekomen bij Accent.”

Kies voor de ACCENT oplossing die bij je past

Accent Automatisering Spam Filtering

IT SECURITY

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

Accent Automatisering VoIP bellen

TELEFONIE

Om bedrijfsprocessen efficiënt en effectief in te richten is goede communicatie cruciaal. Overzicht houden over kosten EN beveiliging is voor bedrijven een uitdaging.

Accent Automatisering Werkplek

WERKPLEK

Bedrijven hebben vaak moeite om keuzes te maken bij het inrichten van hun werkplek. U moet namelijk rekening houden met veel verschillende factoren.

Accent Automatisering Beheer

BEHEER

Het beheren van uw ICT omvat meer dan alleen het leveren van support en onderhouden van het netwerk. Het vinden van een medewerker met alle benodigde kennis is vaak een uitdaging.

Accent altijd om je heen

Foto Michelle social

Michelle Wong, Microsoft 365 Consultant bij Accent, mag zich als MVP’er voor ‘Business Applications’ 2020-2021 noemen. Lees meer!

0826-ciz-website

Henk Blindenbach van CIZ vertelt over hun organisatorische veranderingen, de bijbehorende ICT-vraagstukken en de samenwerking met ons!

0730-phishing

Securityspecialist Barracuda ging op onderzoek uit om te achterhalen welke methoden cybercriminelen hanteren. Lees meer!