• Accent Automatisering Veiligheid

Hoe veilig is uw ICT omgeving nu echt?

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. Daarnaast worden steeds meer bedrijfsprocessen afhankelijk van ICT.  Uw medewerkers willen daarentegen op steeds meer mobiele apparaten toegang tot deze data. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

Samen brengen wij uw ICT risico’s in kaart om tot een goed en gedegen plan te komen

Het beveiligen van data en processen wordt in dit digitale tijdperk steeds belangrijker. Samen brengen we uw bedrijfsrisico’s in kaart en bepalen we de impact van een eventueel lek om vervolgens tot een beveiligingsplan te komen.

“Dankzij Accent kunnen we zeer efficiënt en veilig werken”

HARRIE HEERKENS, PRODUCT OWNER KANKER.NL

Case Kanker.nl

Kanker.nl is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, de patiëntenvereniging Levenmetkanker en Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL). Deze drie grote organisaties op het gebied van kanker hebben hun krachten gebundeld voor innovatie: om betrouwbare informatie en (ervarings)kennis samen te brengen.

“We zijn erg tevreden over onze samenwerking met Accent. De verhuizing is vlekkeloos verlopen, we konden zonder down time doorwerken. Dankzij Accent kunnen we zeer efficiënt en veilig werken. We hebben geen omkijken meer naar onze ICT omgeving en hebben daarom alle aandacht voor onze kernactiviteiten. En dat is voor ons uiteindelijk het belangrijkste!”

Kies voor de ACCENT oplossing die bij je past

Accent Automatisering VoIP bellen

TELEFONIE

Om bedrijfsprocessen efficiënt en effectief in te richten is goede communicatie cruciaal. Overzicht houden over kosten EN beveiliging is voor bedrijven een uitdaging.

Accent Automatisering Cloud

CLOUD

U wilt innoveren, maar wel met bewezen Cloud technologie. Veel bedrijven die twijfelen over het werken in de Cloud weten niet goed waar ze moeten beginnen.

Accent Automatisering Werkplek

WERKPLEK

Bedrijven hebben vaak moeite om keuzes te maken bij het inrichten van hun werkplek. U moet namelijk rekening houden met veel verschillende factoren.

Accent Automatisering Beheer

BEHEER

Het beheren van uw ICT omvat meer dan alleen het leveren van support en onderhouden van het netwerk. Het vinden van een medewerker met alle benodigde kennis is vaak een uitdaging.

Accent altijd om je heen

0104-Wim

Hoe zag het jaar 2020 eruit voor Accent? Wat waren hoogtepunten en waar liggen uitdagingen voor het nieuwe jaar? We stelden onze vragen aan directeur Wim Behage!

1207-overheid

Cybercriminaliteit bestrijd je samen. In dit artikel vertellen we je wat de Nederlandse overheid allemaal doet om jouw digitale veiligheid te verhogen.

1911 - cybberspecialist Remand

We gingen in gesprek met IT- en cyberspecialist Remand Knol en vroegen naar zijn kijk op de wereld van cybersecurity.