• Accent Automatisering Communicatie

Hoe kunnen bedrijven en de mensen die er werken optimaal communiceren?

Om bedrijfsprocessen efficiënt en effectief in te richten is goede communicatie cruciaal. Communiceren gaat vandaag de dag verder dan alleen bellen. Mensen communiceren via een vast toestel, mobiele telefoon, computer, tablet en een aantal al via een Smartwatch. Overzicht houden over kosten EN beveiliging is voor bedrijven een uitdaging.

Laat communicatie en IT werken als één krachtig geheel.

Samen maken we een communicatieplan met als doel uw medewerkers optimaal met elkaar te laten communiceren. In dit communicatieplan geven wij een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en investering die dit met zich mee brengt. Op deze manier laten wij uw ICT optimaal aansluiten bij uw communicatie.

“Accent heeft echt meegedacht over de beste oplossingen voor onze situatie, zodat we altijd beschikken over een optimale ICT omgeving”

JAAP DE BAKKER, RENGERSLAAN

Case Rengerslaan

Aan de Rengerslaan in Leeuwarden is een verzamelpand voor zorggerelateerde instellingen gevestigd. Het pand huisvest momenteel een huisarts, fysiotherapeut en een logopedist.

“We wilden onze telefonie omgeving optimaliseren. Als huisarts is het belangrijk dat we altijd bereikbaar zijn en dat we spoedmeldingen snel kunnen verwerken. Ook is een goed back-up systeem onmisbaar. Tegelijkertijd speelde ook het kostenaspect een grote rol. We waren niet op zoek naar een oplossing waarvoor we eenmalig een grote investering moesten doen. We zijn hiervoor terecht gekomen bij Accent.”

Kies voor de ACCENT oplossing die bij je past

Accent Automatisering Spam Filtering

IT SECURITY

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

Accent Automatisering Cloud

CLOUD

U wilt innoveren, maar wel met bewezen Cloud technologie. Veel bedrijven die twijfelen over het werken in de Cloud weten niet goed waar ze moeten beginnen.

Accent Automatisering Werkplek

WERKPLEK

Bedrijven hebben vaak moeite om keuzes te maken bij het inrichten van hun werkplek. U moet namelijk rekening houden met veel verschillende factoren.

Accent Automatisering Beheer

BEHEER

Het beheren van uw ICT omvat meer dan alleen het leveren van support en onderhouden van het netwerk. Het vinden van een medewerker met alle benodigde kennis is vaak een uitdaging.

Accent altijd om je heen

Repetitie MUZT Musicalopleiding bezocht door ICT-specialist Accent

Wat zijn wij blij dat alle theaters de deuren eindelijk weer mogen openen! Zo ook Cultuur Kwartier Sneek, waarvan wij al enige tijd trotse sponsor zijn. Ter ere van dit goede nieuws waren onze collega’s Albert Jonkman en Sandra Korb afgelopen vrijdag bij hen te gast. Het seizoen is gestart en er wordt ook weer volop gerepeteerd door MUZT Musicalopleiding!

Zorgmedewerker in computer en IT-omgeving, ICT specialist zorgbranche

Het was al jaren een punt op de zorgagenda: de digitalisering. Maar niet eerder kwam deze ontwikkeling in zo’n stroomversnelling als vorig jaar, toen de coronacrisis zorginstellingen in rap tempo dwong om digitaler te werken. Een goede impuls? Eén jaar na dato maken we de balans op.

0414-veiligthuiswerken

Vorig jaar moesten we massaal vanuit huis moesten. Werkgevers en werknemers waren hier niet altijd even blij mee waren, maar cybercriminelen wel. De ene na de andere aanval werd gepleegd. Tips hoe je je thuiswerkplek efficiënt én veilig inricht!