• Accent Automatisering Werkplek

Hoe creëert u een optimale werkplek die rekening houdt met processen, applicaties, medewerkers en persoonlijke opvattingen?

Veel bedrijven hebben moeite om keuzes te maken met betrekking tot het inrichten van hun werkplek. Er zijn namelijk veel facetten om rekening mee te houden, zoals uw bedrijfsprocessen, bedrijfsapplicaties, medewerkers en persoonlijke opvattingen. Daarnaast vertellen zoveel verschillende bedrijven, zoveel verschillende verhalen.

Accent kijkt eerst naar uw bedrijfssituatie om vervolgens een optimale werkplek te creëren.

Voor Accent zijn er meerdere waarheden. Helemaal afhankelijk van uw situatie brengen wij advies uit rekening houdend met uw processen, mensen, applicaties en persoonlijke opvattingen. We brengen voor u de voor- en nadelen van verschillende oplossingen in kaart, zodat u eenvoudig de juiste beslissing kunt nemen.

“Het goede aan Accent is de snelheid en oplossingsgerichtheid waarmee ze problemen oplossen”

DE HEER BOOMSMA, DIRECTEUR BOOMSMA SHIPPING

Case Boomsma Shipping

Boomsma Shipping is een moderne rederij met 8 schepen, gespecialiseerd in het transporteren van elk type goederen. Het gehele noordwestelijke halfrond is het werkgebied van deze reder, die sinds 1967 vanuit een lange familiehistorie gevestigd is in Sneek. Het bedrijf onderscheidt zich door de slagvaardige en klantbewuste aanpak.

“Het inzichtelijk en functioneel houden van het bedrijfsproces is belangrijk voor onze dienstverlening. Een goed automatiseringssysteem is daarbij cruciaal. Maar, met automatiseren ben je nooit klaar. Het is een voortdurend proces waarbij je steeds opnieuw ontwikkelt en innoveert om daarmee de kwaliteit van de dienstverlening verder uit te breiden en te optimaliseren. Dat is ook de reden waarom we met Accent Automatisering samenwerken. Wij zijn met hen in contact gekomen op het moment dat bleek dat ons bestaande back-upsysteem niet optimaal meer functioneerde, terwijl dat toch belangrijk is.”

Kies voor de ACCENT oplossing die bij je past

Accent Automatisering Spam Filtering

IT SECURITY

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

Accent Automatisering Cloud

CLOUD

U wilt innoveren, maar wel met bewezen Cloud technologie. Veel bedrijven die twijfelen over het werken in de Cloud weten niet goed waar ze moeten beginnen.

Accent Automatisering VoIP bellen

TELEFONIE

Om bedrijfsprocessen efficiënt en effectief in te richten is goede communicatie cruciaal. Overzicht houden over kosten EN beveiliging is voor bedrijven een uitdaging.

Accent Automatisering Beheer

BEHEER

Het beheren van uw ICT omvat meer dan alleen het leveren van support en onderhouden van het netwerk. Het vinden van een medewerker met alle benodigde kennis is vaak een uitdaging.

Accent altijd om je heen

0414-veiligthuiswerken

Vorig jaar moesten we massaal vanuit huis moesten. Werkgevers en werknemers waren hier niet altijd even blij mee waren, maar cybercriminelen wel. De ene na de andere aanval werd gepleegd. Tips hoe je je thuiswerkplek efficiënt én veilig inricht!

Ontwerp zonder titel (43)

Het aanbod van Microsoft is ruim en de naamswijzigingen in 2020 maken het je niet gemakkelijker. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

0323-vmware-vacature

Ken jij VMWare door en door en weet je precies hoe je richting geeft aan een VMWare-omgeving? Werk je graag bij een trots, snelgroeiend en innovatief bedrijf dat hart heeft voor de maatschappij en haar collega’s? Dan is dit jouw baan!