Een bezoekje aan Cultuur Kwartier Sneek

10-06-2021

Wat zijn wij blij dat alle theaters de deuren eindelijk weer mogen openen! Zo ook Cultuur Kwartier Sneek, waarvan wij al enige tijd trotse sponsor zijn. Ter ere van dit goede nieuws waren onze collega’s Albert Jonkman en Sandra Korb afgelopen vrijdag bij hen te gast. Het seizoen is gestart en er wordt ook weer volop gerepeteerd door MUZT Musicalopleiding!

Rondleiding MUZT Musicalopleiding
Hoe ons bezoek aan Cultuur Kwartier Sneek eruit zag? Het begon met uitleg van theaterdocente Irene over wat er allemaal aan een musical vooraf gaat. Van het maken van het decor en de kostuums, tot aan welke uitdagingen je allemaal tegenkomt. Prachtig om te horen hoe het MUZT-team dit oppakt!

Daarnaast kregen we een rondleiding achter de schermen, waarbij we ook even de tijd kregen om te spreken met de twee hoofdrolspelers in de nieuwste musical van MUZT: The Wiz. Reza en Lars vertelden enthousiast over wat MUZT voor hen betekent, hoe ze zich de afgelopen maanden online en thuis hebben voorbereid én hoe het is om eindelijk weer op het podium te mogen repeteren.

Repetitie The Wiz
Vervolgens was het tijd voor de musicalsterren om te repeteren. En tot onze grote vreugde gebeurde dit ín kostuum! Een aantal derdejaarsleerlingen was verkleed als kraai, oftewel ‘de crows’, Lars als vogelverschrikker en Reza als Dorothy. We kregen een klein voorproefje, wat was dit leuk om te zien zeg! Als klap op de vuurpijl mochten we ook nog even meeluisteren bij de zangrepetities van de eerste- en tweedejaars MUZT-leerlingen, onder leiding van de zangcoach.

Trotse sponsor
Natuurlijk zijn we er als sponsor ook bij wanneer de voorstelling straks écht op het podium wordt gegeven. De voorverkoop is intussen gestart. Dus wil je er 27, 28 of 29 augustus of 3, 4 of 5 september ook bij zijn? Bemachtig je kaartje voor één van de zes mooie voorstellingen dan snel!

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn