Een nieuwe website

13-10-2016

Accent Automatisering is volop in beweging. We hebben een volledige interne renovatie doorgevoerd op ons kantoor aan de Hegedyk 8 in Sneek. Tevens is vanaf vandaag deze nieuwe website online ter ondersteuning van onze nieuwe propositie.

Wim Behage, directeur Accent: “Wij ervaren elke dag dat ICT het verschil kan maken. Voor organisaties en voor de mensen die er werken. Dit brengt ook uitdagingen mee op het gebied van infrastructuur, beheer, security, software en hardware. Het één kun je niet los zien van het ander. ICT is één verhaal en geen verzameling van losse diensten. Daarom is ons verhaal altijd om je heen. Onze nieuwe website vertelt dit verhaal.”

De website is ingericht om ondernemers te helpen bij het maken van de juiste keuze op ICT gebied. “Wij houden alle ontwikkelingen op ICT gebied in de gaten en leggen deze in begrijpelijke taal uit. Mede-ondernemers vertellen in business cases hoe ICT voor hen het verschil maakt. En door middel van interviews stellen onze medewerkers zich voor en delen zij hun visie op ICT,” aldus Wim Behage.

Heeft u vragen over ons verhaal of opmerkingen op de website? Neem gerust contact met ons op!

Meer nieuws

Gewoon Richard ICT-specialist en e-mail expert.
Gewoon Richard
Gewoon Joost: ICT Specialist Accent
Gewoon Joost
Investeerder Egeria verenigt Accent en Arcus IT
Investeerder Egeria verenigt Accent en Arcus IT
scène uit MUZT-theatervoorstelling
Live vanuit Sneek: MUZT-musicalsterren Nynke en Lars
Gewoon Onno
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn