Feest! Vandaag bestaat Accent Automatisering 25 jaar

01-02-2020

Het is vandaag exact 25 jaar geleden dat oprichters Sipke en Sjoerd hun handtekening hebben gezet en samen Accent Automatisering oprichtten. In die tijd was internet voor menigeen nog onbekend en waren ook computers nog geen gemeengoed. Wie kan zich dat vandaag de dag nog voorstellen? Tegenwoordig zijn beide niet meer weg te denken uit huis of kantoor. Mooie ontwikkelingen waar Accent Automatisering met veel plezier deel van uitmaakt. Nog altijd verdiepen we ons iedere dag in de technologische ontwikkelingen van morgen.

Vijfentwintig jaar is een lange periode met veel herinneringen, ups en downs. En flinke groei! Waar we met een klein clubje collega’s begonnen in de binnenstad, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een team van 45 specialisten. Een geweldig team waar we ontzettend trots op zijn! Ook kijken we met veel dankbaarheid naar alle klanten die ons dagelijks het vertrouwen geven dat hun IT-omgeving bij ons in goede handen is. Zonder onze medewerkers en klanten was dit alles niet mogelijk geweest!

Er valt dus genoeg te vieren. Dat doe je dan ook niet in één dag, daar maak je een mooi jubileumjaar van. Wij houden u op de hoogte van de feestelijkheden die nog zullen volgen.

Samen op naar de volgende 25 jaar!

Meer nieuws

Gewoon Josef
Musical The Wiz
Musical The Wiz
Accent collega en Service Manager Enne Buikema.
Gewoon Enne
Michelle Wong: onze collega én Microsoft Most Valuable Professional.
Gewoon Michelle
Jan Stuve, oprichter van Connecting Hands: zorginstelling en opdrachtgever Accent.
Connecting Hands
Advies gesprek?

Advies gesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn