Hoe Accent haar continuïteit waarborgt tijdens de uitbraak van het Coronavirus

04-03-2020

Ook wij krijgen de laatste dagen vragen over de continuïteit van onze dienstverlening in tijden van onrust omtrent het Coronavirus. Graag informeren we u daarom over de stappen welke binnen Accent worden genomen.

Overheidsadviezen

Accent volgt alle overheidsadviezen over de te nemen maatregelen voor medewerkers met verkoudheidsklachten die mogelijk duiden op besmetting met het Coronavirus.

Dienstverlening gewaarborgd

De preventieve en correctieve maatregelen van Accent zorgen ervoor dat onze dienstverlening, ook bij calamiteiten zoals een uitbraak van het Coronavirus, gewaarborgd is en blijft.

Preventieve maatregelen:

1. De diensten van Accent zijn niet plaatsgebonden. Alle medewerkers kunnen de werkzaamheden vanuit huis uitvoeren.
2. Technisch ondersteuningspersoneel van zowel 1e als 2e lijn hebben kennis van meerdere domeinen en diensten. Accent kan daardoor interne vervanging bij ziekte eenvoudig organiseren.

Correctieve maatregelen:

1. Medewerkers met verkoudheidsklachten werken thuis, zodat de besmetting niet kan worden overgedragen aan de overige medewerkers van Accent.
2. Bij volledige uitval van meerdere medewerkers worden de taken intern herverdeeld.

Thuiswerken

Wanneer u overweegt om ook uw medewerkers thuis te laten werken, kunnen we samen met u kijken welke opties er in uw specifieke situatie zijn om dit mogelijk te maken. Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn