Hoe haal ik het maximale én meer rendement uit Office 365?

02-04-2019

Weet u het antwoord op bovenstaande vraag? Hoe u met maximale uit Microsoft Office 365 haalt en ook nog eens meer rendement behaalt? We schreven al eerder een blog over de vijf uitdagingen bij de implementatie van Office 365 en vandaag gaan we dieper in op de voordelen van Office 365 voor uw onderneming.

De voordelen van Office 365

Office 365 kent vele voordelen. We zetten er een paar voor u op een rij:

  • Flexibel en toegankelijk
  • Gemak en geen zorgen
  • Inzicht kosten
  • Schaalbaarheid
  • Zekerheid
  • Security

Office 365 kan anytime, anywhere. Deze software is te gebruiken vanaf elk device en op iedere locatie. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Nadat u het abonnement heeft aangeschaft, kunt u direct aan de slag. En Microsoft zorgt ervoor dat u zelf geen updates of configuraties hoeft uit te voeren, dat wordt allemaal geregeld. Doordat Office 365 werkt met een abonnementsvorm, weet u altijd waar u aan toe bent. U betaalt voor wat u nodig heeft en schaalt zo gemakkelijk op en af. Met een gegarandeerde up-time van 99.9% hoeft u zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid. Tot slot voldoet Office 365 aan de zeer strenge Europese privacy voorwaarden voor de opslag van gegevens. Zo heeft u de zekerheid dat het met uw security op dat gebied goed geregeld is.

Combineer Office 365 met Workspace 365

Omdat u automatisch van deze voordelen profiteert, bent u al een heel eind op weg om het maximale uit Office 365 te halen. Wilt u nog een stap verder? Combineer Office 365 dan met Workspace 365. Op deze manier heeft u een online werkplek bovenop Office 365. U bundelt alle bedrijfsapplicaties tot één overzichtelijke werkplek. Medewerkers hoeven dan ook maar één keer in te loggen en krijgen direct toegang hun agenda, e-mail, documenten en meer. Zo zorgt u er ook nog eens voor dat uw medewerkers efficiënter werken én u direct meer rendement behaalt.

Meer efficiëntie, productiviteit én rendement

Wanneer u Office 365 combineert met Workspace 365 hoeven uw medewerkers niet langer te navigeren naar alle verschillende programma’s en applicaties, ze hoeven niet meer overal apart in te loggen. Daarmee stijgt de productiviteit van uw medewerkers. Ook dat draagt bij aan het behalen van meer rendement voor uw onderneming. Nog een voordeel is dat wanneer een medewerker uit dienst treedt, u slechts het Workspace 365 hoeft te deactiveren.

Bent u benieuwd wat deze oplossingen van Microsoft voor uw onderneming kunnen betekenen? Hoe u het maximale uit Office 365 haalt én meer rendement behaalt? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn