Hybride ICT

Soms is het niet haalbaar om volledig in de Cloud te werken, omdat u bijvoorbeeld te maken heeft met lokaal draaiende applicaties. Om toch gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van de Cloud kun u een zogenaamde Hybride ICT omgeving inrichten. Hiermee stelt u een ICT omgeving op maat samen, bestaande uit zowel Lokale ICT, Private Cloud applicaties en Public Cloud applicatie. Elke combinatie is hierin mogelijk, zodat uw omgeving precies aansluit bij uw bedrijfsprocessen en wensen. Wij adviseren u uiteraard graag over een passende invulling.

Accent altijd om je heen

michelle-accent

Michelle Wong is een veelgevraagd spreker op grote events, over de gehele wereld, vanwege haar expertise op het gebied van Office 365.

michelle-accent

Microsoft stopt in 2021 met Skype for Business Online en Teams is de – nu al beschikbare – opvolger. Voor het aanmaken van een team heeft Michelle Wong een speciale flow voor bedacht!

accent-bestaat-25-jaar

Op 1 februari 2020 bestaat Accent Automatisering maar liefst 25 jaar. Een mooie mijlpaal die we hebben behaald dankzij onze specialisten én natuurlijk alle klanten.