Een ICT omgeving op maat voor Kanker.nl – Klantverhaal

09-09-2016

Kanker.nl is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) en Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL).

Deze drie grote organisaties op het gebied van kanker hebben hun krachten gebundeld voor innovatie: om betrouwbare informatie en (ervarings)kennis samen te brengen.

Totaalleverancier van ICT
Harrie Heerkens, product owner Kanker.nl: “Wij waren in eerste instantie gevestigd in het pand van KWF Kankerbestrijding. Naarmate wij verder groeiden, raakten we steeds zelfstandiger en ontstond de behoefte voor een eigen omgeving. We zijn hiervoor op zoek gegaan naar een totaalleverancier van ICT met verstand van Office 365 en de juiste invulling van een callcenter. We zijn hiervoor bij Accent terecht gekomen.”

MijnDesktop.Online
Wim Behage, Accent: “Om een gebruiksvriendelijke, online ICT omgeving voor Kanker.nl te realiseren hebben we gebruik gemaakt van Office 365 in combinatie met MijnDesktop.Online. Dat is de online werkplek van Accent, die de krachtige techniek van Office365 combineert met een gebruiksvriendelijke omgeving. Daarnaast hebben we de volledige telefonieomgeving ingericht, zodat Kanker.nl goed bereikbaar is. Ook hebben we een callcenter call report systeem opgezet, zodat alle binnenkomende telefoontjes snel en efficiënt verwerkt kunnen worden in het systeem. Documenten kunnen gemakkelijk gestructureerd en gedeeld worden. En uiteraard staat de persoonlijke informatie veilig opgeslagen. Zo kunnen de medewerkers van Kanker.nl zich volledig focussen op het ondersteunen van mensen die contact opnemen.”

Harrie Heerkens: “We zijn erg tevreden over onze samenwerking met Accent. De verhuizing is vlekkeloos verlopen, we konden zonder down time doorwerken. Dankzij Accent kunnen we zeer efficiënt en veilig werken. We hebben geen omkijken meer naar onze ICT omgeving en hebben daarom alle aandacht voor onze kernactiviteiten. En dat is voor ons uiteindelijk het belangrijkste!”

Heeft u ook uitdagingen op het gebied van het verhuizen van uw ICT omgeving of het opzetten van een callcenter? Neem gerust eens contact met ons op, we geven u graag advies! Meer weten over MijnDesktop.Online? Klik dan hier!

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn