Investeerder Egeria verenigt Accent en Arcus IT

23-05-2022

Per direct bundelen wij onze krachten met onze collega IT-specialist Arcus IT en gerenommeerd investeringspartner Egeria. Hiermee ontstaat een omvangrijke en financieel krachtige IT-dienstverlener met 250 medewerkers, verspreid over heel Nederland.

Accent commercieel directeur Wim Behage: “In onze branche wordt steeds vaker om complexere en multidisciplinaire dienstverlening gevraagd. Schaalvergroting is daarvoor noodzakelijk. We zijn trots dat we nu samen met Arcus IT en Egeria mee gaan bouwen aan een landelijk opererend bedrijf, met een sterk regionaal karakter. We zijn ervan overtuigd dat we onze klanten hiermee de beste dienstverlening bieden, ook in de toekomst.”

Arcus IT

Arcus IT is in Nederland een leidende allround IT-dienstverlener met acht vestigingen, 250 medewerkers en ruim 2.500 klanten, onder meer in accountancy, de gezondheidszorg en mkb. Arcus IT heeft brede expertise van bijvoorbeeld online werkplekken, Microsoft 365, IT-security, VoIP-telefonie en online back-up oplossingen. Ook beschikt ze over een eigen Cloudplatform en gebruikt ze natuurlijk public Clouddiensten zoals Microsoft Azure.

Arcus IT-oprichter en CEO Rob Verbeek: “De markt bestendigt en het wordt steeds lastiger om expertise te vinden over bijvoorbeeld data en security. Door te groeien neemt de expertise in onze groep toe, worden we aantrekkelijker op de arbeidsmarkt en kunnen we klanten betere dienstverlening bieden. De komst van Egeria en Accent is dan ook een logische stap in de ontwikkeling van onze dienstverlening en toegevoegde waarde.”

Egeria

Sander van Alphen, Sander van Alphen, partner bij Egeria: “We zien ernaar uit om met het management van Arcus IT en Accent samen te werken en hen te ondersteunen bij organische groei en overnames. Beide bedrijven hebben de laatste jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt en een sterke marktpositie opgebouwd in de Nederlandse IT-markt van managed services. De combinatie van Arcus IT en Accent zal nog beter in staat zijn om haar klanten te ondersteunen in de toekomst. Wij hebben veel vertrouwen in het team en zien uit naar onze samenwerking.”  

Sterke marktpositie

Samen zijn we sterker, we vergroten ons netwerk en worden aantrekkelijker op de arbeidsmarkt. En met Egeria hebben we de financiële slagkracht om verder te groeien en om de benodigde expertises in onze organisatie te verankeren. Wij kijken uit naar de toekomst!

Heb je vragen over Egeria, Arcus IT of dit nieuws? Neem gerust contact met ons op.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn