Jelle de Vries opereert op de Europese markt als intermediair tussen de levensmiddelenindustrie, de
Mengvoederindustrie en de fouragehandel. Binnen deze sector speelt het gerenommeerde en in Grou gevestigde bedrijf een belangrijke rol in het verhandelen en leveren van de reststromen van de levensmiddelenindustrie als grondstof voor de veevoederindustrie in binnen- en buitenland.

Enne Buikema, binnen Jelle de Vries mede verantwoordelijk voor de automatisering: “De marktpositie van Jelle de Vries is sterk afhankelijk van de mate van onze flexibiliteit waarbij het essentieel is om onze grondstoffen zo efficiënt mogelijk in de markt te zetten. Om dit te realiseren speelt een goed automatiseringssysteem een zeer belangrijke rol. Niet alleen voor de handel zelf, maar ook voor de logistieke kant. We hebben ervoor gekozen om dit uit te besteden aan Accent”.

Wim Behage, Accent: “Vanaf de beginperiode van Accent is Jelle de Vries een gerespecteerde relatie waar wij met de bedrijfsprocessen mee zijn gegroeid. De logistieke processen bij Jelle de Vries vereisen een up-to-date IT platform welke gekoppeld wordt met de opdrachtgevers en klanten van Jelle de Vries. Ook de communicatie is essentieel in de termijnhandel en logistieke processen bij Jelle de Vries. Daarom hebben zij ook gekozen voor een telefonie platform vanuit ons Datacenter zodat zij eenvoudig mee kunnen met de veranderende communicatieprocessen in de Feed markt.

Enne Buikema: “Wat wij heel sterk vinden aan de dienstverlening van Accent, is dat er altijd eerst in oplossingen wordt gedacht. De korte lijnen en de goede nazorg maken Accent zeer klantgericht. Dit sluit naadloos aan op onze eigen filosofie. De onderlinge relatie is goed en we zijn dan ook zeer tevreden.”

Deel dit bericht:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter