Jeugdleden VV Oosterlittens krijgen oefenbal cadeau van Accent Automatisering

20-04-2020

Door de ‘intelligente lockdown’ is onze jeugd aan huis gekluisterd. Om alle jeugdleden van VV Oosterlittens een hart onder de riem te steken, heeft de vereniging voor iedereen een oefenbal geregeld, want juist in deze tijden is fit blijven van groot belang. Een goede conditie draagt immers bij aan een sterke immuniteit. En daarom heeft sponsor Accent Automatisering B.V. uit Sneek een kleine 200 ballen ter beschikking gesteld.

Hart onder de riem

“Omdat het voor de jeugd zwaar is om contacten op school en bij de club te moeten missen, willen we ze hiermee een hart onder de riem steken”, aldus Wim Behage van Accent. “Accent draagt de jeugd een warm hart toe steunt de club al jaren. We kiezen bewust voor sport-, kunst- en cultuursponsoring en dan in het bijzonder de jeugd. Zo hebben we recentelijk ook een sponsorcontract getekend voor het Solarboot Hi-Horizon Racing Team, ook een team van enthousiaste jongeren. De jeugd is onze toekomst en daar gaan we voor! We hopen dat de oefenballen eraan bijdragen dat de clubleden lekker in beweging blijven en ook hun balvaardigheid zullen blijven trainen.”

VV Oosterlittens laat weten heel blij te zijn met de steun van sponsor Accent en wenst haar spelers veel (oefen)plezier!

Meer nieuws

Gewoon Richard ICT-specialist en e-mail expert.
Gewoon Richard
Gewoon Joost: ICT Specialist Accent
Gewoon Joost
Investeerder Egeria verenigt Accent en Arcus IT
Investeerder Egeria verenigt Accent en Arcus IT
scène uit MUZT-theatervoorstelling
Live vanuit Sneek: MUZT-musicalsterren Nynke en Lars
Gewoon Onno
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn