KPN heeft het snelste 5G-netwerk van Nederland

12-03-2021

Altijd en overal werken wordt een stuk makkelijker met de komst van 5G. De 5e generatie mobiel internet is namelijk niet alleen een stuk sneller, maar ook nog eens stabieler. Het snelste 5G-netwerk? Dat vind je bij KPN. En dus ook bij ons, dankzij ons partnership. Zo zorgen wij ervoor dat jij en jouw medewerkers ongehinderd aan de slag kunnen. Waar jullie ook zijn.  

Wat is 5G?
Het grootste verschil tussen 4G en de opvolger 5G zit in de vertraging van het netwerk. Met de nieuwste generatie mobiel internet kunnen we meer data versturen en ontvangen én profiteren we van een stabielere verbinding. Hierdoor kunnen meer mensen tegelijk bijvoorbeeld nóg sneller en soepeler muziek downloaden, films streamen en cloud gamen via mobiele telefoons.  

5G voor zakelijk gebruik
Een razendsnelle, stabiele verbinding is vooral cruciaal voor sectoren waar een snelle reactietijd van machines van levensbelang is. Denk hierbij aan de zorg of de landbouw. Maar uiteindelijk is elke organisatie gebaat bij snellere verbinding: sneller bestanden downloaden, betere videoverbindingen en minder laadtijd van webpagina’s. 5G brengt werkend Nederland naar het volgende niveau! 

KPN Excellence Partner
Sinds 2019 zijn wij KPN Excellence Partner en als een van de weinigen in Noord-Nederland acteren we als ‘full service partner’. Dit betekent dat onze klanten niet alleen gebruikmaken van het beste netwerk, maar ook slechts één aanspreekpunt hebben voor installatie, facturatie én service 

KPN is het derde en vierde kwartaal van 2020 door Ookla® erkend als het ‘Beste Mobiele Netwerk’ van Nederland. Dat blijkt uit een onafhankelijke krachtmeting van een half miljoen gebruikers van de verschillende Nederlandse mobiele operators. Een mooie prestatie die onze netwerkkeuze opnieuw bevestigt! 

5G: de toekomst
Alle abonnementen van KPN zijn al klaar voor 5G, maar vanaf 2022 is de 5G-frequentie die hogere snelheden mogelijk maakt pas echt beschikbaar voor Nederlandse telecomaanbieders. Vanaf dan gaan niet alleen consumenten, maar ook werkend Nederland profiteren van de hoge internetsnelheid.  

Snelle ICT
Wil je binnen jouw organisatie ook profiteren van soepelere communicatie dankzij hogere internetsnelheid en betere dekking? Als KPN Excellence Partner adviseren we je heel graag! Neem gerust contact met ons op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. 

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn