Maak kennis met Eduard van Accent Automatisering

12-04-2018

zlata

Eduard Vrieling woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Onnen. De 100 kilometer naar het kantoor van Accent legt hij dagelijks met plezier af: “Puzzelen is mijn ding, ik los graag problemen op. Dat is ook het leuke aan het werken in de IT, deze branche verandert razendsnel en zo ontstaan iedere keer weer nieuwe uitdagingen. Zo kom je jezelf niet na tien jaar tegen om je vervolgens te bedenken dat je al jaren hetzelfde doet.”

Altijd ruimte voor ontspanning

Eduard vindt het ‘t leukste om zijn kinderen ’s avonds voor te lezen. Wat nog meer zijn passie is? “Ik ga graag uiteten en mijn kinderen ook. Onze gezamenlijke hobby en dit doen we daarom best vaak. In de weekenden proberen we samen altijd iets leuks te doen. Een wandeling in het bos of even naar de kust om te genieten van de zee.” Daarnaast heeft Eduard vijf schapen. “Deze heb ik gekregen van mijn collega’s. Nu hoef ik niet meer wekelijks mijn gras te maaien.”

Van IT professional naar Technisch Directeur

“Ik ben beide. In 2006 ben ik gevraagd door Accent. Ik werkte destijds bij een scholengemeenschap toen Accent ging uitbreiden en ze nog een IT’er zochten. Ze hadden een grote organisatie binnengehaald met een vestiging in Groningen. Voor mij ideaal, want dat is om de hoek en deze klant bedien ik nog steeds. Ik voelde mij vereerd dat ik meteen het vertrouwen van Accent kreeg. In 2013 kwam de vraag of ik – samen met Albert Jonkman en Wim Behage – Accent Automatisering over wilde nemen. In 2014 werd dat een feit en daar ben ik best trots op! Dat ze die potentie in mij zagen, want het verzoek zag ik totaal niet aankomen.”

Iedereen voelt zich thuis

Eduard gaat dagelijks met veel plezier naar het werk. “Er heerst hier een hele goede en relaxte sfeer op kantoor. Iedereen is welkom en we laten iedereen in zijn eigen waarde. Je mag hier ook zeggen wat je wilt, dat vind ik misschien wel het mooiste aan Accent. Toen ik in dienst kwam, bemoeide ik mijzelf overal mee. Dat kan gewoon en deze sfeer heerst hier nog steeds. Het is zelfs zo dat we recent nog iemand hebben aangenomen die 15 jaar geleden stage liep bij ons. Hij mistte de cultuur die hij bij Accent had geproefd en wilde dat graag terug in zijn werk. Dat merk ik ook bij veel collega’s, iedereen blijft bij ons ‘hangen’. Ik ben trots op onze bedrijfscultuur: Accent is een echte bedrijfsfamilie. Niet genetisch verbonden, maar wel verenigd door onze grote passie voor ICT. Dat maakt Accent zo uniek.”

Uitgebreide kennis én expertise

“Ik bedien één van onze grootste klanten, daar ben ik eindverantwoordelijk voor. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles goed loopt en iedereen zijn werk op tijd af heeft. Ik begeleid het ISO traject en zorg dat we onze certificaten behouden. Ik verzorg HRM zaken, werk het nieuwe personeel in én ben eindverantwoordelijk voor bijna alle technische hardware. Ik weet (bijna) alles over wat er binnen Accent Automatisering speelt. Komt iemand er niet uit, dan komen ze bij mij. Zo ben ik de vraagbaak voor iedereen en dat vind ik leuk om te doen. Dat ik iemand kan helpen zodat hij of zij weer zijn klant kan helpen.”

Mijn missie

Hoe zie jij de toekomst? “Wat ik het allermooiste zou vinden, is wanneer klanten niet meer weten dat ze met Accent samenwerken. Dat ze zo natuurlijk en probleemloos met IT werken en geen issues meer hebben. Dan hebben wij het goed voor elkaar. Al is dat wel weer jammer voor mij, want dan kan ik geen problemen meer oplossen.”

We nemen u graag alle zorgen voor uw ICT omgeving uit handen. Heeft u toch vragen? Dan helpen we u graag! Eduard staat samen met een team van specialisten voor u klaar. Een keer een kop koffie of thee drinken met Eduard, neem dan hier contact op.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn