Maak kennis met Gerbrich van Accent Automatisering

06-03-2017

Gerbrich Hilarides is al jarenlang één van de vaste krachten van Accent. “De afwisseling in mijn werk en de flexibiliteit van het bedrijf maken het werken bij Accent ontzettend leuk. En omdat ik hier al zolang werk, voelt Accent echt als thuis.”
interview-medewerker-accent-maart

Kleine pauze
Gerbrich is in 1998 begonnen bij Accent als receptioniste met licht administratief werk. “Dat beviel heel erg goed. Ik heb echter gestudeerd voor facilitaire dienstverlening en wilde daar eigenlijk iets mee doen. Dus na 2,5 jaar bij Accent ben ik ergens anders gaan werken. Maar dat beviel niet zo goed. Binnen een jaar was ik weer terug bij Accent en ben niet meer weggegaan!”

Financiële administratie en personeelszaken
Ze is verantwoordelijk voor de financiële administratie en doet daar sinds een tijdje ook personeelszaken bij. “Ik geniet van de afwisseling in mijn werk. Uiteraard zijn er altijd een aantal basistaken die ik blijf uitvoeren, maar daarbuiten krijg ik ook regelmatig nieuwe, complexere taken die ik nog nooit gedaan heb. Dat is best bijzonder in een bedrijf van onze omvang en dat maakt het leuk.”

Flexibiliteit
Maar dat is niet het enige wat Gerbrich fijn vindt aan het werken bij Accent. “De flexibiliteit van Accent is ontzettend fijn. Als ik een ziek kind thuis heb zitten, of er is iets anders, dan kan ik gewoon thuiswerken. En we zijn echt een platte organisatie en dat vind ik heel prettig. We mogen meedenken over veranderingen en de lijnen zijn kort. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor klanten. Zij hebben meestal één contactpersoon en zijn vaak snel geholpen.”

Thuiskomen
Ook haar collega’s maken het werken bij Accent zo leuk. “Omdat ik hier al zolang zit, voelt het echt als thuiskomen. Ik ken iedereen al zo lang, de oude garde in ieder geval. In mijn functie heb ik wat minder te maken met mijn collega’s en sta ik iets meer van onze kernprocessen af. Het is dan extra belangrijk dat je leuke mensen om je heen hebt. Ik vind het directe van een mannenwereld wel heel fijn. En met een paar dames erbij, wel zo gezellig!”

Ontspanning
Ook in haar vrije tijd zit Gerbrich niet stil en geniet ze van veel gezelligheid. “Ik woon samen met mijn vriend en twee kinderen in Joure. Ik speel graag tennis en doe aan TRX, dat is balans- en krachttraining. Ook hou ik van lekker op vakantie gaan. De afwisseling in het jaar van wintersport en heerlijke zonvakanties vind ik ideaal! Verder ga ik graag met vriendinnen gezellig op stap, hou ik van lekker uit eten gaan en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin.”

Trots
Over de vraag waar ze dan uiteindelijk het meest trots op is, moet ze even nadenken. “Ik ben er trots op waar Accent nu staat. Ik heb samen met de collega’s mee mogen helpen aan de groei van het bedrijf. Dat is super!”

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn