Maak kennis met Henk Hamstra, ICT professional van Accent Automatisering!

22-01-2019

Henk Hamstra, ICT professional uit Drogeham, werkt al jaren met heel veel plezier bij Accent Automatisering. En als hij niet aan het werk is, voetbalt Henk bij de plaatselijke vereniging of gaat hij motorrijden met vrienden. Zes jaar geleden ging van hij 3 naar 30 collega’s, omdat Accent het bedrijf waar hij werkte overnam. “Het was even schakelen, maar al gauw bleek dat deze overname voor iedereen heel goed uitpakte! Ik kwam in een fijn team terecht, met behulpzame collega’s.”

Digitaliseringsslag voor klanten

De werkzaamheden van Henk zijn veelal hetzelfde gebleven, met focus op Telefonie. “Oude telefooncentrales verdwijnen en voor veel bedrijven maak ik samen met mijn collega’s nu de digitaliseringsslag. Denk bijvoorbeeld aan VoIP telefonie. Dagelijks ga ik op pad met de Accent bestelauto, die is gevuld met allemaal tools en producten zodat ik ter plekke direct onze klanten kan helpen. Mijn werkzaamheden variëren enorm: ik leg bekabeling en Access Points aan, maar ga bijvoorbeeld ook als servicemonteur langs in geval van storing.”

Nooit stilzitten

Diversiteit is voor Henk de reden om iedere dag met plezier naar het werk te gaan. Het niet weten wat de werkdag brengt. “Dat biedt dagelijks leuke uitdagingen. Is er een probleem, dan zet ik alles in om het zo snel mogelijk op te lossen voor de klant. Mijn doel is altijd om klanten tevreden achter te laten, zodat zij hun vak weer goed kunnen beoefenen en zich geen zorgen hoeven te maken over de ICT.” Dat is ook het mooiste aan zijn werk, vindt Henk.

Altijd blijven groeien

“Binnen de ICT, maar zeker ook Accent, gaan ontwikkelingen continu door. Voor mij is dat het leukste aan onze branche.” Als Henk terugkijkt naar de afgelopen jaren, is hij verbaasd waar hij nu staat. “Ik heb in de afgelopen zes jaar bij Accent zoveel expertise opgebouwd. Dat is ook de kracht van het team dat wij hebben: de juiste kennis. Daarnaast natuurlijk onze producten én collega’s!”

Compleet ontzorgen

We nemen graag alle zorgen voor uw automatisering uit handen. Heeft u toch vragen? Dan helpen we graag. Henk staat samen met een team van specialisten voor u klaar. Een keer een kop koffie of thee drinken met Henk? Neem dan hier vrijblijvend contact op.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn