Maak kennis met Sybo van Accent Automatisering

13-12-2016

Sybo is al 18 jaar in dienst bij Accent Automatisering. “Ik ben trots op de groei die Accent in al die jaren heeft doorgemaakt.”
interview-medewerker-accent

Voordat Sybo bij Accent terecht kwam, was hij tijdelijk werkzaam bij de Gemeente Sneek. “Hier was ik bezig om binnen het stadhuis alle systemen van medewerkers te vernieuwen. Vanwege mijn interesse en kennis van bedrijfsautomatisering ben ik in contact gekomen met Accent.” Dat is inmiddels 18 jaar geleden. “We begonnen als computerwinkel in de binnenstad van Sneek met zeven werknemers. Nu zijn we verantwoordelijk voor het ongestoord laten werken van talloze klantsystemen en zitten we met een groot team. Ik ben echt trots op de groei die we hebben doorgemaakt.”

Ongestoord werken
Als Senior Helpdeskmedewerker is Sybo medeverantwoordelijk voor het aannemen en behandelen van supportvragen van klanten. “Op de helpdesk helpen we dagelijks klanten die hinder ondervinden tijdens het werken op en met geautomatiseerde systemen. Dit varieert van computers, internet, telefonie en printers als ook software zoals Windows, MS Office en Exact.” Sybo snapt het belang van de werkzaamheden van de servicedesk. “Klanten horen zich bezig te houden met hun eigen werk zonder zich ook te moeten bekommeren over de automatisering. Voor mij is dit pas geslaagd wanneer de klant ongestoord kan blijven werken zonder er erg in te hebben hoeveel werk er achter de schermen plaatsvindt.”

Ontspanning
Naast het harde werken is er ook tijd voor ontspanning. “Ik ben al 20 jaar getrouwd met Jannet. Samen hebben we twee kinderen, onze zoon Brennan is 8 jaar oud en onze dochter Nerena is 11 jaar. Met hen doe ik graag leuke dingen in het weekend. Verder hou ik van gamen, lezen en films kijken.”

Diversiteit
En wat hem al 18 jaar bindt aan Accent? “De diversiteit van de meldingen die bij ons binnenkomt maakt het werk erg leuk. Van een klant die een wachtwoord is vergeten of het geheel wegvallen van een internetsignaal. Je weet niet wat de dag zal brengen.”

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn