Accent consultant Michelle Wong benoemd tot Microsoft MVP in de categorie ‘Business Applications’

17-09-2020

Wat zijn we trots: één van de Microsoft Most Valuable Professionals (MVP) zit in ons team! Michelle Wong, Microsoft 365 Consultant bij Accent, mag zich MVP’er voor ‘Business Applications’ 2020-2021 noemen. We vroegen Michelle naar deze ongelooflijke prestatie!

Michelle, vertel eens, wat houdt de titel MVP precies in?
‘’Microsoft Most Valuable Professionals zijn technologie-experts die hun kennis gepassioneerd delen met de Microsoft community. MVP’ers hebben zeer uitgebreide kennis van Microsoft-producten en diensten. Hierdoor kunnen zij verschillende platforms, producten en oplossingen samenbrengen om bepaalde problemen op te lossen. MVP’s vormen een wereldwijde community van meer dan 4.000 technische experts, verdeeld over elf categorieën.’’

Wat een prestatie! Hoe is dit tot stand gekomen?
“Het afgelopen jaar ben ik erg actief geweest binnen de Microsoft-community. Ik val binnen de MVP-categorie ‘Business Applications’, met name vanwege mijn bijdrage rondom Power Platform, Power Apps en Power Automate. Zo deelde ik mijn kennis via presentaties en inspiratiesessies, bijvoorbeeld over de mogelijkheden binnen Microsoft Power Platform. Zo liet ik anderen zien hoe je in combinatie met Microsoft 365 bedrijfsprocessen kunt automatiseren en handige bedrijfs-apps ontwikkelt.”

Nou sterker nog: jij ontwikkelt je éigen apps!
“Ja, dat klopt, ik heb een Pokémon3D app ontwikkeld met behulp van de nieuwste Mixed Reality mogelijkheid binnen Power Apps. Hiermee deed ik mee aan een ‘Power App Demo Extravaganza 2020’ wedstrijd, waar ik de derde plek behaalde in de finale. Dat was echt een mooi moment en een geweldige ervaring! Ook ben ik één van de leiders van “PowerApp4Kids”. Hierbij help ik, samen met een aantal andere MVP’ers, kinderen vanaf acht jaar met het ontwikkelen van hun eigen app in Power Apps.  Elke derde dinsdag van de maand houden wij een online sessie, waarbij we met kinderen én volwassenen binnen een half uur een leuke Power App game ontwikkelen. Dat is echt leuk en leerzaam. Ook wij leren hier elke week weer bij.”

Hoe uniek is deze titel eigenlijk?
“Wereldwijd zijn er ongeveer 4.000 MVP’ers, verdeeld onder elf Microsoft technologie categorieën. In de categorie Business Applications vallen wereldwijd slechts 260 MVP’ers en binnen Nederland zijn het er nu, met mij erbij, acht.

Als MVP’er krijg je toegang tot verschillende (product-)ontwikkelingen binnen Microsoft. Ook kun je vragen stellen over een bepaalde producten, technologieën of ontwikkelingen. Je hebt een directe lijn met verschillende program managers en experts binnen Microsoft. En je wordt uitgenodigd voor de MVP-community, waarbij experts bij elkaar komen voor vragen en kennisdeling.”

Klinkt goed! En klopt het dat je ook nog een andere award hebt gewonnen?
‘’Klopt, naast het behalen van de Microsoft MVP Award, heb ik ook de Sapphire award 2019 van de Dynamic Communities in ontvangst mogen nemen. Dit is een award als dank voor mijn actieve bijdrage aan de User Group van het afgelopen jaar.’’

Wil jij meer weten over de mogelijkheden in het automatiseren van je bedrijfsprocessen? Overweeg je het implementeren van een bedrijfs-app op de werkvloer? Of heb je vragen over Microsoft 365 met betrekking tot Cloud adoptie, migratie of implementatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk hier Michelle’s publiekelijke MVP-profiel.

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn