Michelle Wong spreekt op grote events!

25-02-2020

Michelle Wong is een veelgevraagd spreker op grote events, over de gehele wereld, vanwege haar expertise op het gebied van Office 365. Zij heeft haar focus op SharePoint Online en daarnaast specialiseert ze zich ook op Microsoft Flow en PowerApps – over hoe dat anders kan én wat SharePoint in combinatie met Office 365 vandaag de dag betekent voor uw organisatie.

Inde eerste paar maanden van 2020 mag ze al drie gerenommeerde events op haar naam zetten, waar ze haar expertise én enthousiasme over die onderwerp deelt:

Scottish Summit, Glasgow – 29 februari 2020

‘Microsoft Teams and Power Automate are rocking in stage!’ is het onderwerp van de sessie die Michelle Wong geeft op de Scottish Summit in Glasgow. Een even speciaal voor de Microsoft Community, met de nadruk op level 100 – 400 tracks in Dynamics 365 CE, FinOps, Azure, Data, PowerPlatform, Office 365, SharePoint & Personal Skills.

Community Summit, Barcelona – 10-12 maart

Community Summit is een conferentie die gebruikers van Microsoft Business Applicaties samenbrengt om te leren, samenwerken én verbinden als het gaat om Dynamics 365 en Power Platform (Power BI, Power Apps, Power Automate, Virtual Agent) Applicaties. Eén van de sprekers is Michelle Wong en daar zijn wij best trots op!
Vanwege het coronavirus is dit evenement verplaatst naar 29 juni tot 2 juli.

Microsoft Commsverse, Weybridge – 29-30 april

Michelle Wong is één van de community sprekers op de Microsoft Commsverse in Weybridge. Hét event als het gaat om Microsoft Teams. Haar naam staat tussen de meest invloedrijke en iconische sprekers als het gaat over Microsoft Teams en Skype for Business!

Bent u benieuwd wat Michelle voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan hier vrijblijvend contact op!

Meer nieuws

Gewoon Benjamin
Gewoon Benjamin
Dit wist je nog niet over een glasvezelverbinding!
Gewoon Sander
Gewoon Sander
Empatec
Schouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie: “Accent geeft kleur aan onze programmering”
Adviesgesprek?

Adviesgesprek?

Blijf op de
hoogte

Volg ons op LinkedIn